Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Олександр Пеклушенко: «Всі звернення громадян, які надійшли у рамках проекту «Діалог з країною», розглянуто та опрацьовано»

Голова обласної державної адміністрації Олександр Пеклушенко провів черговий особистий прийом громадян, під час якого жителі області порушили проблемні питання, які не спроможні вирішити самостійно. Першою до Олександра Пеклушенка звернулась інвалід Великої Вітчизняної війни Зоя Левченко.

Я чула про вас дуже багато позитивних відгуків, люди кажуть, що ви завжди надаєте допомогу тим, хто її потребує. Вірю, що ви допоможете і мені. Я інвалід війни ІІ групи, за станом здоров’я мені вкрай необхідне санаторне лікування, - зазначила Зоя Левченко.

Керівник області відреагував миттєво, доручивши директору Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Ігорю Мещану забезпечити громадянку путівкою до санаторію в Алушті.

На особистому прийомі очільника регіону побувала й багатодітна мати з села Заможне Токмацького району Алла Гелевич, яка звернулася з проблемним питанням до Президента України Віктора Януковича під час проекту «Діалог з країною».

- У лютому поточного року я телефонувала на «гарячу лінію» Президента України і просила, щоб він посприяв у вирішенні проблеми із шкільним автобусом, який має довозити дітей із с. Заможне до школи в інший населений пункт. У нашому селі немає ані школи, ані дитячого садка. Особисто мені доставляти самотужки чотирьох дітей до школи дуже важко та дорого. Але ж мої діти не єдині, і автобус був потрібним усім сільським дітям. Я дуже вдячна і Президенту України Віктору Януковичу, і голові облдержадміністрації Олександру Пеклушенку за вирішення цієї проблеми у найкоротші строки, - зазначила Алла Гелевич.

Очільник регіону повідомив, що в рамках проекту «Діалог з країною» до Президента України звернулися 234 жителя Запорізької області, наразі всі звернення розглянуті та опрацьовані.

- Кожне звернення, яке надійшло у рамках проекту «Діалог з країною» до Глави держави, було передано нам та опрацьовано в найкоротші терміни. Проблеми 35-ти громадян були вирішені по суті, ще 199 запоріжців отримали роз’яснення. Такий алгоритм роботи ми застосовуємо під час опрацювання усіх звернень, які надходять до облдержадміністрації – людям без зволікань надається необхідна допомога у межах наших повноважень та можливостей, - зазначив Олександр Пеклушенко.

Також Алла Гелевич попросила керівника області допомогти у вирішенні проблеми з пасажирським транспортним сполученням, адже до села Заможне не ходить жодний рейсовий автобус, а дістатися райцентру вкрай важко. Олександр Пеклушенко доручив заступнику директора Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Роману Писарєву та керівництву Токмацької РДА вирішити проблему протягом двох тижнів. Крім того, він пообіцяв подарувати багатодітній родині Алли Гелевич пральну машинку, якої вона потребує.

Ще одна учасниця особистого прийому запоріжанка Віра Яковлєва, стан здоров’я якої погіршився внаслідок Чорнобильської катастрофи (І категорія, ІІІ група інвалідності), попросила надати їй матеріальну допомогу, адже лікування для неї є надто дорогим. Уже найближчим часом вона отримає матеріальну допомогу.

Останнім до керівника області звернувся директор Запорізького навчально-реабілітаційного центру «Джерело» Олександр Нішенко. Керівник закладу попросив Олександра Пеклушенка посприяти у виділенні коштів на придбання технологічного холодильного обладнання для центру.

Очільник регіону пообіцяв вирішити це питання протягом тижня, а також пообіцяв зробити особистий подарунок вихованцям центру. Олександр Нішенко повідомив, що в центрі є проблема з телевізійною технікою: є велика відеотека, але через те, що телевізори несучасні та з маленькими екранами, дітям їх дивитися складно та незручно. Олександр Пеклушенко одразу запросив директора закладу до свого кабінету, де подарував вихованцям центру власний великий телевізор з широким екраном.

- Звісно, ми дуже розраховували, що Олександр Миколайович допоможе нам з придбанням необхідного обладнання. Але того, що сьогодні у дітей з’явиться сучасний великий телевізор, - навіть не могли уявити. Фактично, завдяки появі цього телевізора, який ми встановимо в актовій залі, буде створено нові умови для розвитку наших вихованців, - зазначив Олександр Нішенко.

 

Управління у справах преси та інформації ЗОР

 

середа, 07 Серпня 2013 14:22 | Переглядів: 625

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]