Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

В області дитячі школи плавання функціонують при закладах освіти і таборах відпочинку

У рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича «Діти – майбутнє України» в області проведено низку заходів щодо всебічного розвитку дітей. Зокрема, під час літніх шкільних канікул діти мали змогу навчитися плаванню в таборах відпочинку, школах та дитячих садках. Про це повідомив директор Департаменту, освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації Олександр Верозубов.

- Влітку поточного року у таборі «Чайка», який знаходиться у Кам’янці-Дніпровській, оздоровилися 108 вихованців інтернатних закладів області. Для дітей було організоване навчання з плавання, яке проводилося в ігровій формі й у формі змагань. За період оздоровлення та відпочинку всі 108 вихованців були ознайомлені з технікою плавання, 80 з них навчались плавати, - повідомив Олександр Верозубов.

За словами посадовця, у Василівському районі при Дніпрорудненській спеціалізованій школі «Талант» функціонує плавальний басейн, розрахований на одночасне купання 25 дітей. Там проводяться навчальні заняття, організовані оздоровчі секції під керівництвом тренера-викладача. Крім того, щодня басейн відвідують учні навчальних закладів Василівського району та діти з дитячого будинку сімейного типу с. Мала Білозерка. У школі проводяться змагання з плавання, що дає можливість учням проявити себе, розкрити свої кращі риси та здібності. За час функціонування басейну вже кілька десятків дітей здали нормативи на дорослі розряди з плавання. Протягом усього періоду роботи басейну плаванню навчено близько 60% загальної кількості учнів району (3580 учнів). У новому навчальному році планується залучити до плавання усіх учнів території.

У Енергодарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №7, дошкільному навчальному закладі «Веселка» та дошкільному навчальному закладі «Сопілочка» №16 функціонують стаціонарні басейни, в яких вчаться плавати 1156 дітей. Наразі проводяться переговори з керівництвом плавального басейну Запорізької АЕС щодо його відвідування 224 дітьми Енергодарської багатопрофільної гімназії «Гармонія».

 

Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

середа, 07 Серпня 2013 15:40 | Переглядів: 634

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]