Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Валерія Лутковська подякувала керівництву області за небайдуже ставлення до проблем людей

В обласній державній адміністрації відбулася прес-конференція Уповноваженої Верховної Ради України з прав людини Валерії Лутковської за підсумками її робочої проїздки до Запорізького краю. Під час перебування в області високопосадовець поспілкувалась з головою ОДА Олександром Пеклушенком, відвідала лікарню Вільнянської колонії, а також Запорізький обласний центр соціально-психологічної допомоги.

За словами В. Лутковської, основна мета її перебування – особисто з’ясувати стан дотримання положень про захист прав людини у Запорізької області.

- Ви маєте чудовий центр соціально-психологічної допомоги, де працюють справжні фанати своєї справи. Можу тільки подякувати керівництву обласної державної адміністрації за системну підтримку закладу та небайдужість до проблем людей, які опинилися у складних життєвих обставинах, - зазначила Уповноважена Верховної Ради України з прав людини.

У ході прес-конференції Валерія Лутковська представила запорізьким журналістам Володимира Павленка, який на громадських засадах виконує функцію регіонального представника Уповноваженої.

- Під час зустрічі з Олександром Пеклушенком ми обговорили ряд стратегічних питань, зокрема, і проблему відсутності приміщення, у якому міг би приймати запоріжців регіональний представник. Адже у разі виникнення проблеми громадяни змушені їхати до Києва. Приємно, що керівник області пообіцяв вирішити це питання, і незабаром знайти приміщення. Я особисто йому вдячна за це, - зазначила Валерія Лутковська.

 Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

п'ятниця, 09 Серпня 2013 09:04 | Переглядів: 576

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]