Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Про взаємодію органів місцевого самоврядування з міліцією

На виконання листа голови Запорізької обласної ради Віктора Межейка на засіданні Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради 09 серпня поточного року було заслухано питання «Про взаємодію органів місцевого самоврядування з Василівським РВ ГУМВС України в Запорізькій області щодо протидії правопорушень, розповсюдження алкоголізму та наркоманії».

З інформацією перед присутніми виступив заступник начальника – начальник міліції громадської безпеки Василівського РВ ГУМВС України в Запорізькій області Віктор Малюта, який коротко повідомив про стан боротьби з правопорушеннями, що пов’язані з розповсюдженням алкоголізму та наркоманії. Повідомив, що за звітній період з незаконного обігу працівниками Василівського РВ вилучено 39,88614 кг. наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів. Наголосив на необхідності співпраці органів місцевого самоврядування з правоохоронними органами з метою боротьби з правопорушеннями на підпорядкованих територіях.

Після обговорення було вирішено:

головам міськселсільрад району на сесіях розглянути питання про затвердження Порядку погодження режиму роботи об᾿єктів торгівлі та сфери послуг на підпорядкованих територіях. Даним рішенням передбачити встановлення відео спостереження на будівлях об᾿єктів торгівлі та сфери послуг з метою запобігання розповсюдженню алкоголізму та тютюнопаління, перебування неповнолітніх дітей у громадських місцях після 22:00 години. Також на сесіях рад затвердити Програми матеріально-технічної підтримки дільничних інспекторів, що закріплені за підпорядкованими територіями. Надати до Василівського РВ ГУМВС інформацію щодо осіб, які займаються розповсюдженням наркотичних засобів, реалізацією саморобних алкогольних напоїв, незаконним прийомом металобрухту та гральним бізнесом на підпорядкованих територіях.

Рекомендовано Василівській райдержадміністрації спільно з Василівською районною радою та Василівським РВ ГУМВС запланувати об᾿їзд міськселсільрад району з метою вирішення проблемних питань щодо стану правопорушень та боротьби зі злочинністю.

Виконавчий апарат районної ради

 

вівторок, 13 Серпня 2013 13:00 | Переглядів: 702

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]