Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Про підготовку до опалювального сезону, погашення заборгованості з заробітної плати

Голова районної ради Д.КАЛІНІН взяв участь у щотижневій оперативній нараді з актуальних питань життєдіяльності району при голові райдержадміністраціїї С.Джугані. На нараду були присутні заступники голови райдержадміністрації, начальники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації та інші.

У ході проведення наради були обговорені наступні питання: про оперативний стан справ у районі за період вихідних днів; про виплату заробітної плати у районі; про підготовку котелень житлово-комунального господарства та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період; про реконструкцію автомобільних доріг комунальної власності у 2014 році.

Сергій Джуган звернув увагу на необхідність підписання актів готовності котельного господарства закладів освіти та охорони здоров’я до опалювального сезону. Наголосив на стані організації заходів, спрямованих на реалізацію соціальних ініціатив Президента України.

Заступник голови райдержадміністрації М.Солопов поінформував щодо підписання актів готовності котелень житлово-комунального господарства та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період, зокрема, про те, що в закладах охорони здоров’я акти підписані, по закладам освіти підписані 20 із 23 актів.

Заступник голови райдержадміністрації Л.Ханенко повідомила, що розмір заборгованості по заробітній платі в районі становить 455,5 тис. грн. Зазначила, що прокурором Василівського району було проведено засідання комісії за участю представників державної виконавчої служби, Василівської РДА та керівників підприємств - боржників з питань погашення заборгованості по заробітній платі такими підприємствами як завод «БОМ», КП «Добробут» Балківської сільської ради та ЗАТ «Стептехсервіс». За результатами було надано доручення погасити існуючу заборгованість по заробітній платі до 20.09.2013 року.

За результатами наради головою райдержадміністрації надані відповідні доручення. А саме: тримати на контролі обсяг використання енергоносіїв бюджетними закладами Василівського району; активізувати роз’яснювальну роботу щодо необхідності виготовлення проектно - кошторисної документації для проведення ремонту або реконструкції автомобільних доріг у 2014 році; щодня здійснювати моніторинг об’єктів «Будівництво внутрішніх туалетів» в навчальних закладах та ін.

 

вівторок, 20 Серпня 2013 09:42 | Переглядів: 647

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]