Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Питання продовольчої безпеки є актуальним, але не проблемним у Василівському районі

При голові райдержадміністрації С.Джугані відбулося засідання розширеної Координаційної ради з питань розвитку підприємництва. В роботі взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації М.Солопов, заступник голови Громадської ради при райдержадміністрації В.Дубас, керівники приватних підприємств, представники малого і середнього бізнесу на території району, ЗМІ.

Основним питанням було питання забезпечення продовольчої та енергетичної незалежності держави з метою реалізації у регіонах соціальних ініціатив Президента України.

На початку зустрічі Сергій Джуган наголосив на необхідності широкого інформування населення, представників бізнесу з питань державних і урядових програм, ситуації на продовольчому ринку. Було поінформовано про стан із збиранням зернових, продовольчим запасом на території району. Довів до відома присутніх показники за перше півріччя 2013 року, у порівнянні з 2012 роком, відносно врожаю зернових, м'ясо та молоко виробництву, дані по району щодо збільшення поголів’я великої рогатої худоби. Відмітив стабільність цін на основний соціальний продукт - хліб.

Голова районної координаційної ради зазначив:

- Питання продовольчої безпеки є актуальним, але не проблемним у Василівському районі.

Представники малого і середнього бізнесу висловили свої пропозиції. Також зауважили, що перебоїв з поставкою продуктів харчування немає, ціни стабільні. Але є побажання, щоб з’явилась можливість зменшити ціни на хлібобулочні вироби.

Підсумком проведеного засідання став висновок про нормальну ситуацію в районі з продовольчою та енергетичною безпекою. В той же час, було наголошено на необхідності прийняття заходів по передбаченню кризових і дефіцитних явищ в соціально-економічній і торгівельній сферах на території району.

Потім учасники координаційної ради відвідали магазин «Славутич», де ознайомилися з асортиментом продуктів харчування першої необхідності та цінами на них.

 

Сектор внутрішньої політики апарату РДА

 

середа, 21 Серпня 2013 10:05 | Переглядів: 629

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]