Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

«Самый трудный бой — бой с самим собой!»

Мрії збуваються! Потрібно лише захотіти і скористатися шансом! У цьому щиро переконані степногірці, які днями побували на урочистому відкритті дитячого спортивного майданчика. Його громада придбала за рахунок участі у конкурсі проектів на отримання грантів від Благодійного фонду "Під покровом Богородиці", який діє за підтримки народного депутата України Володимира Бандурова.

Нагадаємо, що даний конкурс спрямований на реалізацію ініціатив місцевих громад по культурно-духовному і соціально-економічному розвитку територій нашого округа.

То ж до числа переможців увійшла ініціатива створення дитячого спортивного майданчика в Степногірську (загальна вартість проекту - 26 тис. грн.)., а також ініціатива громади с. Приморське щодо поліпшення водозабезпечення мешканців села та проект з реконструкції Свято-Петропавлівського храму в Василівці.

Найперше молодь дякувала організаторам фонду, зокрема, його представнику Валерію Кошеленко — помічнику народного депутата Володимира Бандуроваі і, звісно, ініціативній групі громади, яку очолила Надія Говорун. Участь у проекті вимагала від жителів селища особистого грошового внеску — 40% від вартості проекту. 60 % — забезпечив фонд. Ніна Олексіївна Говорун з групою однодумців активно долучилися до справи, адже вони переконані: щоб забрати дітей з вулиць, потрібно створити належні умови для їх корисної зайнятості, а спорт, здоровий спосіб життя — це найкращий організатор. Від імені степногірців Надія Олексіївна щиро дякувала усім, хто долучився до цієї благородної справи. Слова вдячності звучали на адресу місцевих фермерів, приватних підприємців, пересічних громадян, окреме спасибі адресувалося присутнім на святі керівникам селищної і районної влади, які посприяли аби проект спортивного майданчика взяв участь у конкурсі.

На спортивному майданчику, що знаходиться просто поряд зі школою, ставало все жвавіше. І діти, і молодь, і дорослі цього дня прийшли сюди, аби на власні очі подивитися справжнє спортивне шоу зі Street Workout (воркаут), яке для них влаштували організатори свята та координатори проекту. Ще б пак! У їхньому селищі виступає команда самого Дениса Мініна з Дніпропетровська, який давно розвиває у своєму місті вуличні дисципліни і відомий як один з постійних організаторів змагань зі Street Workout. Разом з гостями з Дніпропетровська цього дня у Степногірськ з поздоровленнями завітали спортсмени із Запоріжжя та Мелітополя, які продемонстрували присутнім свою майстерність і спортивну спритність на турніках та бруссях.

Не залишилися у боргу і господарі майданчика. Юна команда зі Степногірська виступила з власною програмою і викликала не менше оплесків. На згадку про цю значущу подію Денис Мінін вручив степногірцям футболки з логотипом «Workout», а також прапор, покликаний об’єднувати нових прихильників цього спортивного руху. Денис поздоровив степногірців з тим, що вони спільними зусиллями відкрили такий сучасний спортивний майданчик і побажав їм успіхів у досягненні спортивних висот. «Головне — не здавати своїх позицій, — наголосив лідер воркауту, — варто пам’ятати «Самый трудный бой — бой с самим собой!». До поздоровлень приєдналися і гості.

В очах малечі світилися вогники азарту і бажання спробувати власні сили на перекладині. Нехай же цей спортивний майданчик для більшості з них стане гідним стартом у сучасне майбутнє. Сподіваємося, що почин степногірців стане гідним прикладом для інших громад району, які все ще не наважуються проявляти ініціативу для реалізації своїх місцевих проектів, спрямованих на покращення життя земляків.

Світлана Лобач

 

 
 

 

 

 

 

 

 

середа, 28 Серпня 2013 15:35 | Переглядів: 699

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]