Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

«Круглий стіл» з питань створення в районі Единого центру надання адміністративних послуг

У рамках забезпечення проведення заходів та громадського обговорення та на виконання соціальних ініціатив Президента України відбулось засідання «круглого столу» з суб’єктами надання адміністративних послуг на території району за темою «Реалізація завдань, доручень Президента України щодо вирішення актуальних проблем регіону» (створення центрів надання адміністративних послуг).

В засіданні взяли участь голова районної ради Денис Калінін, голова районної державної адміністрації Сергій Джуган, перший заступник голови РДА Михайло Солопов, заступник голови РДА Любов Ханенко, начальник служби у справах дітей РДА, начальник управління соціального захисту населення РДА, начальник районного відділення поштового зв’язку, начальник Державної міграційної служби в районі, начальник відділу освіти, молоді та спорту, начальник відділу містобудування та архітектури РДА, представник відділу Держземагентства в районі.

Відкриваючи зустріч, голова райдержадміністрації наголосив, що якісне і доступне надання послуг для населення є одним з головних питань в реалізації нових соціальних ініціатив Президента України, програмної діяльності Уряду.

Було розглянуто питання створення в районі центру надання адміністративних послуг, обговорено питання його місця розташування, організаційні питання механізму створення Центру. Присутні керівники поінформували про роботу підпорядкованих закладів, висловили свої пропозиції щодо створення Єдиного центру надання адміністративних послуг в районі. До 31 грудня 2013 року центр надання адмінпослуг в районі повинен бути – наголосив голова РДА

В цей же день, після засідання «круглого столу», керівники району, за участю своїх заступників і учасників зустрічі провели робочі зустрічі з колективами працівників центру поштового зв’язку міста Василівка і Державної реєстраційної служби районного управління юстиції.

Голова райдержадміністрації Сергій Джуган та голова районної ради Денис Калінін зустрілись з колективами працівників Центру поштового зв’язку №3 м. Василівка ЗД «Українського Державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» та Державної реєстраційної служби Василівського районного управління юстиції, де поспілкувались з працівниками стосовно порядку надання адміністративних послуг, ознайомились зі зразками заяв, та технологічних карток надання адміністративних послуг.

 

п'ятниця, 06 Вересня 2013 08:26 | Переглядів: 597

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]