Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Працівники нафтодобувної та газової галузі у неділю святкують своє професійне свято.

Сучасне життя важко уявити без продуктів цієї промисловості, оскільки вони міцно пов'язані з багатьма процесами життєдіяльності людини. Василівська нафтобаза ТОВ "Запоріжнафтопродуктгруп" — один із яскравих представників цієї сфери. До речі, 1 жовтня колектив святкуватиме ще одну визначну подію - 30 років з моменту заснування підприємства. А це вагомий показник, враховуючи нинішню конкуренцію на ринку продажу нафтопродуктів.

Щодня працівники трьох автозаправок "нафтобази" обслуговують сотні клієнтів. Про роботу колективу говоримо з директором підприємства Юрієм Дроздовим:

— Юрію Вікторовичу, як вдається тримати планку на фоні такої конкуренції? Адже про кількість автозаправок уздовж автошляхів навіть згадувати...

— Беремо якістю пального та рівнем обслуговування. Після реконструкції Кременчуцького нафтопереробного заводу, основного нашого постачальника, якість бензину та дизпального, згідно з європейською класи-фікацією, прирівнюється у нас до "євро-5". А це значить, що у складі пального більш якісні та екологічні присадки, що покращує і роботу двигунів, і не такими шкідливими є викиди у повітря. Що стосується обслуговування, то сучасна автозаправка давно перетворилася на такий собі міні-супермаркет. Тут вам не лише заправлять авто, а ще й запропонують супутні товари, і чай, каву, соки, навіть фаст-фуди. Як приклад, оновлена, зроблена за останніми сучасними технологіями і вимогами наша заправка у с. Зелений Гай. Приємно, що заправки наф-тобази тур-агентства включають до туристичних маршрутів, а значить: клієнт нас виділяє з-поміж інших, і це спонукає до вдосконалення.

До речі, лише на наших автозаправках ви зможете скористатися такою безкоштовною послугою, як підкачування шин, користування водою та пилососом.

— Як з кадрами? Від кого, у першу чергу, залежить злагоджена робота колективу?

— На сьогодні вакансій немає. У колективі працює 60 чоловік. Від того, наскільки відповідально кожен ставиться до виконання своїх обов'язків, залежить загальна картина. Велика відповідальність лежить на старших операторах заправок — Оксана Редькіна, Світлана Меркулова, Людмила Демченко. Можна сказати, на них тримається вся організація роботи підпорядкованого їм колективу. Сьогодні навіть "пістолетчик" має бути технічно-грамотним, комунікабельним, орієнтуватися в асортименті мастил і зацікавити клієнта, аби той скористався нашими послугами.

Загалом хочу подякувати кожному працівнику підприємства за нелегку, сумлінну працю. Адже це і робота у нічну зміну, і відповідальність за обіг грошей та пального, і робота з клієнтами, яка вимагає бути завжди ввічливим, уважним і коректним…

Низький уклін і слова особливої вдячності ветеранам галузі за відданість та довгі роки роботи.

Вітаю весь колектив з професійним святом і зичу кожному здоров'я, родинного благополуччя, гідної матеріальної винагороди за труд і подальшого процвітання підприємству!

 

п'ятниця, 06 Вересня 2013 16:21 | Переглядів: 595

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]