Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Балковчани на Сорочинському ярмарку

Щорічно до Великих Сорочинців Полтавської області з'їжджаються виробники, торговці і покупці не лише з різних регіонів України, а й із-за кордону. Цього року свою продукцію в Сорочинці привезли представники 25 країн. На ярмарку можна було купити практично все: вироби народного промислу, продукти харчування, різноманітні сувеніри з національною символікою, сучасні промислові товари... Продавці, ремісники, актори, гості були одягнені в національний український одяг, що додавало особливого колориту.

Ансамбль "Водограй" Балківського сільської ради отримав запрошення від Василівського відділу культури і туризму РДА на Сорочинський ярмарок, і, жодної хвилини не роздумуючи, погодився взяти участь. Репетиції були практично кожен день, щоб гідно представити Запорізький край.

Дорога була довгою і виснажливої, але всю втому, мов рукою зняло, коли ми поринули в атмосферу веселощів, жартів і пісень. Виступи колективів були розписані практично по хвилинах. Перша надана нам сцена з жартівливою назвою "Хата Хіврі" зібрала любителів українського фольклору. Знаменита сценка "Три села — два села " у виконанні ансамблю" Водограй" викликала веселий сміх і бурхливі овації глядачів. Наступний виступ був вже на великій сцені. Українські пісні у виконанні ансамблю "Водограй" зачарували всіх присутніх.

Свято наближалося до кінця і всі чекали церемонію нагородження. А поки був вільний час, милувалися різними виробами і побували на майстер-класах, вибирали собі і рідним подарунки та сувеніри. І ось хвилюючий момент: ансамблю "Водограй" вручили Диплом і подарунок на пам'ять про Сорочинський ярмарок. Ця подорож стала незабутньою і принесла море позитивних емоцій.

Участники Сорочинського ярмарку

 

 

вівторок, 10 Вересня 2013 10:05 | Переглядів: 716

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]