Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Триває популяризація здорового способу життя

З метою популяризації у регіонах здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом у районі все частіше відкриваються спортивні та ігрові дитячі майданчики. Вже працюють 30 майданчиків різного спрямування. Лише нещодавно ми писали про новий спортмайданчик у Степногірську, і ось приємна новина — сьогодні відкрився ігровий майданчик у центрі Василівки: відтепер дітвора п’ятьох багатоповерхівок (вул. Шкільна, Шевченка, Театральна, Чекістів), які знаходяться навколо, матиме змогу весело проводити своє дозвілля.

Та й батьки, нарешті, зітхнуть з полегшенням, адже облаштованих місць, де діти можуть спокійно пограти, розважитися, не так вже й багато. А тут справжній спортивно-розважальний комплекс: сучасні гірки, турніки, кільця, гойдалки... Місце для майданчика вибране надзвичайно вдало, в оточені будинків (майже 300 квартир), у затінку дерев.

За всім цим дивом стоїть ініціатива та фінансова підтримка керівництва району, директора ПП «Ерманс» Р.С. Работенка, міської ради.

Острівець дитячої радості вдався на славу і, можливо, згодом перетворится в міський дитячий центр.

У виступах наголошувалось: все це — результат співпраці влади і бізнесу. А Роман Работенко додав, що у своїх починаннях відразу відчув підтримку районної і міської влади, і отримує щире задоволення від радості в очах маленьких земляків.

Грала музика, роздавали цукерки, діти співали пісень. Побільше б таких приємних моментів у щоденному житті!

Світлана ЛОБАЧ

 

 

 

 

вівторок, 10 Вересня 2013 13:22 | Переглядів: 895

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]