Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

ФОКу – 20 років!

Днями фізкультурно-оздоровчий комплекс «Таврія» святкував свій 20-річний ювілей. День народження – це справді визначна подія, адже за цей час «ФОК «Таврія» зіграв ключову роль у становленні та розвитку фізичної культури та спорту у Василіському районі з початку незалежної України. Він знаний і поза межами Василівського краю, адже скільки наших спортсменів прославляють його своїми спортивними здобутками, скільки різноманітних заходів та змагань проводиться кожного року на ФОКі, а для багатьох людей комплекс став частиною життя, місцем, де вони знайшли друзів, куди привели своїх дітей…

Привітати зі святом колектив ФОКу та спортсменів нашого району завітало чимало поважних гостей: депутат Запорізької облради, голова обласної федерації футболу Віктор Межейко, заступник голови Запорізької облдержадміністрації Петро Гончарук, голова Василівської районної ради Сергій Джуган, голова Василіської райдержадміністрації Сергій Грачов, Василівський міський голова Сергій Лобинцев, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Володимир Прінь, директор КЗ «Запорізький обласний центр «Спорт для усіх» Олег Рибченко, голова Запорізької обласної ради фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Анатолій Земляков та інші.

До привітань приєднався і колишній голова райвиконкому Петро Носко. Саме завдяки його клопотанням у Василівці розпочалося будівництво ФОКу. Петро Миколайович поділився з присутніми спогадами про те, як започаткували цей спортивний об’єкт у нашому краї.

Разом зі святковим концертом відбулося урочисте нагородження спортсменів Василівського району. Так, за багаторічну працю в галузі фізичної культури і спорту, за плідну роботу у підготовці юних спортсменів були відзначені: директор ДЮСШ «ФОК «Таврія» Володимир Філатов, тренер з футболу Ігор Демешкевич, тренер з вільної боротьби Андрій Богатир. Подяки отримали: головний бухгалтер ФОК «Таврія» Галина Трусова, технічні працівники Тетяна Невструєва та Лідія Кирильченко, а також перший директор ФОКу Павло Кирильченко.

За високі спортивні досягнення подякою та грошовою премією нагороджено чемпіонку Європи 2011 року з волейболу серед параолімпійців, майстра спорту України Валентину Брик, а також медаллю та подякою – чемпіонку Запорізької області 2011 року з легкої атлетики Діану Богатир. Окремо відзначили тренера та вчителя фізкультури Малобілозерської ЗОШ І-ІІ ступенів Віктора Зелінського.

На заході були нагороджені і цьогорічні призери проекту — дитячо-юнацька футбольна ліга, який реалізується у районі з 2004 року за ініціативи адміністрації ФОКу та за підтримки районної виконавчої влади, органів місцевого самоврядування. Серед команд 1999-2001 року народження урочисто відзначили чемпіонів району з футболу: команду Приморської сільради, срібного та бронзового призера: команди Василівської міської та Малобілозерської сільської рад; серед команд 1996-1998 року народження вітали переможця змагань – команду Малобілозерської сільської ради, за друге та третє місце – команди Дніпрорудненської міської та Скельківської сільської рад.

Колектив ФОКу тісно співпрацює з громадськими фізкультурно-спортивними організаціями, а особливо з «Василівською районною федерацією футболу», яку очолює Павло Харченко. Павло Іванович також завітав на святковий ювілей, привітав усіх зі святом і розпочав ще одне нагородження команд-призерів першості Василівського району 2011 року з футболу: переможців – команду Малобілозерської сільської ради, а також «Славутич» (м. Василівка) та «Гірник» (м. Дніпрорудне), відповідно за друге та третє місця.

«Василівська районна федерація футболу» визначила кращого футболіста року, яким став Максим Курочкін, котрий отримав пам’ятну відзнаку у вигляді іменного кришталевого футбольного м’яча. Подяки і грошові премії отримали тренери: Віктор Зелінський, Андрій Бородай, Володимир Брик, Юрій Бірюк, Олег Ошурков, Євген Шепель, Ігор Демешкевич та Сергій Дашковський.

Бажаємо, щоб «ФОК «Таврія» святкував не один такий ювілей, щоб його вихованці ще більше радували район своїми спортивними здобутками та рекордами. Так тримати!

 

Редакція газети «НТ»

 

 

 

понеділок, 05 Грудня 2011 14:35 | Переглядів: 2108

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]