Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Сила духу

У легкоатлетичному манежі ВАТ «Запоріжсталь» відбулись відбірні регіональні змагання в рамках першої Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу». Організацію та фінансування спартакіади здійснює Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України.

Завдання спартакіади: пропаганда фізичної культури і спорту та покращення фізкультурно-реабілітаційної роботи серед інвалідів на виробництві, а також виявити талановитих спортсменів для поповнення національних збірних України з різних видів спорту та для їх підготовки й участі у Параолімпійських, Дефлімпійських іграх, чемпіонатах світу та Європи.

Змагання проводились з таких видів спорту: шахи, шашки, дартс, настільний теніс, бомбаскет (кидання м'яча в баскетбольне кільце).

Дякуємо за активну життєву позицію потерпілим на виробництві Роману Івановичу Тригубу, Вадиму Вікторовичу Малашенку (м. Дніпрорудне); Василю Миколайовичу Оанчі (с. М. Білозерка); Олександру Івановичу Стеблюку (с. Підгірне), які гідно представили район та в напруженій спортивній боротьбі здобули п'яте загальнокомандне місце серед 12 команд.

За результатами змагань сформована збірна команда області у кількості 8 осіб для участі у фінальних змаганнях Всеукраїнської спартакіади, які відбудуться з 26 по 29 вересня на базі олімпійського навчально-спортивного центру "Спартак" (м. Алушта). Від імені колективу відділення дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві від щирого серця бажаю учасникам змагань та всім інвалідам праці добра, злагоди, поваги оточуючих, а також перемог як у житті, так і в спорті.

 

Юрій Назаренко, начальник ВДФССНВ у Василівському районі

 

 

 

п'ятниця, 13 Вересня 2013 14:19 | Переглядів: 678

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]