Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Армія запрошує на роботу за контрактом

У Запорізькому обласному центрі зайнятості відбувся всеукраїнський день «Ярмарок вакансій», організований командуванням облвійськкомату. Цей рекламно-агітаційний та інформаційно-роз’яснювальний захід покликаний залучити громадян віком до 35 років, які перебувають на обліку в обласному центрі зайнятості населення, до проходження військової служби за контрактом на посадах рядового, сержантського і старшинського складу.

 Заступник обласного військового комісара з виховної роботи полковник Михайло Логвінов ознайомив присутніх з умовами вступу, порядком проходження та перевагами військової служби, пільгами та соціальними гарантіями для військовослужбовців та членів їхніх сімей. Він наголосив, що військова служба за контрактом допоможе вирішити проблему працевлаштування та дасть можливість отримати професію, яка зможе знадобитися у цивільному житті, наприклад водія, оператора тощо. Також офіцер поінформував про посилення соціального захисту військовослужбовців та членів їхніх родин. Це стосується зростання рівня грошового забезпечення контрактників, житлової сфери, продовольчого забезпечення, форми одягу, унормування робочого часу.

 - У 2013 році перед військовими комісаріатами області поставлено планове завдання з відбору кандидатів на військову службу за контрактом у кількості 581 особа. На теперішній час контракт заключили 200 осіб із Запорізької області, - повідомив полковник Михайло Логвінов.

 У свою чергу т.в.о. командира 55 ОАБР з виховної роботи 6-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України майор Олег Гуртовий розповів військовозобов’язаним про умови та особливості військової служби в артилерійському з'єднанні.

 18 вересня всеукраїнський день "Ярмарок вакансій" пройде в районних центрах зайнятості області, де військові комісари районних (міських) військкоматів проведуть інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо залучення громадян на контрактну службу.

 

 Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

понеділок, 16 Вересня 2013 14:44 | Переглядів: 579

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]