Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Найкращий подарунок – увага від людей!

Днями відзначила свій чудовий день народження неймовірна, мила, доброзичлива й енергійна жінка, Герой Соціалістичної праці – Катерина Максимівна Соляник. У гості з найщирішими привітаннями, квітами та солодким тортом поспішали голова районної ради Денис Калінін, заступник голови РДА Любов Ханенко, Дніпрорудненський міський голова Євгеній Матвєєв, голова організації ветеранів м. Дніпрорудне Валентин Зборовський, молодь та інші.

Катерина Максимівна була дуже рада такій прекрасній зустрічі. Вона залюбки розповіла молодому поколінню, за що саме отримала таке високе та почесне звання – Герой Соціалістичної праці, а саме наскільки кропітким та відповідальним є вирощування люцерни – основної кормової рослини для корів.

- На той час у районі було 70 тисяч поголів’я корів, - говорить іменинниця. – Для них і вирощували люцерну. Особливо важкою та тендітною роботою було збирання насіння, яке мілкіше від макового насіння. Тоді ми збирали по 39 центнер з гектара! До сьогодні мені кажуть, що цей рекорд поки що нікому не вдавалося побити.

На питання: Як вдавалося так напружено працювати та досягати таких високих результатів? Катерина Максимівна з посмішкою відповідає:

- Тоді працювали, відпочивали, все робили з піснею, яка піднімала настрій та додавала сил.

Пісня і сьогодні додає сил Катерині Соляник, тож її запалу, енергії та життєлюбству може позаздрити будь-хто з молоді.

На згадку всі присутні радо сфотографувалися з Катериною Максимівною та висловили бажання бачитися й спілкуватися частіше. Таке спілкування, особливо молодого покоління, з героями нашого району дарує унікальну можливість пізнати історію на живо, відчути дух тих славних, трудящих часів, дізнатися про наших працьовитих людей та їх вклад у наше сьогодення.

Щиро вітаємо вас, Катерино Максимівно, з днем народження! Бажаємо й надалі залишатися такою веселою, молодою та добродушною жінкою. Міцного здоров’я, довголіття та шани від родини та людей!

 

 

понеділок, 16 Вересня 2013 15:03 | Переглядів: 662

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]