Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

У «СОНЕЧКУ» — тепло!

Сьогодні у дитячому садку №2 «Сонечко» у Малій Білозерці було свято — урочистий пуск газової установки. Цей дошкільний навчальний заклад працює у селі вже 46 років. Розрахований він на дві групи — 50 дітей. Три роки тому, враховуючи наявність дітей і велике бажання батьків віддати на виховання своїх малюків саме у цей садочок, відкрили ще одну групу — середню.

Для цього переобладнали приміщення закладу, утеплили стіни, замінили батареї опалення, придбали нові меблі, які відповідають зросту дітей. За останні роки дитячий садок дуже змінився: повністю відремонтовані системи каналізації, водопостачання і система опалення, замінені дерев'яні вікна на склопакети, замінені вхідні і міжкімнатні двері, оновлюються меблі, для харчоблоку придбане все необхідне обладнання. Для спортивних занять облаштована спортивна кімната.

На даний час дошкільний заклад відвідують 57 дітей: 17 в ясельній, 19 в середній та 21 в старшій групах. З ними займаються 6 вихователів, музичний керівник та інструктор з фізичної культури.

— Все у нас добре, і влітку, і взимку наш садок щодня гостинно відчиняє двері малечі та батькам вихованців, в нас завжди тепло, світло і затишно, але коли в селі з'явився газ, ми теж почали мріяти, щоб і наших дітей обігрівав голубий вогник і ось наша мрія здійснилася, — сказала, звертаючись до присутніх, завідуюча садком Ірина Качура. — Від дітей, колективу садка і від себе особисто дякую виконкому сільської ради за величезний об'єм роботи, проведений по підключенню газу.

Сельчан щиро вітали голова районної ради Денис Калінін і голова райдержадміністрації Сергій Джуган, побажали розвиватися і надалі, пообіцяли свою активну підтримку території, де живуть дійсно трудівники і патріоти свого села. Щирі слова висловили і представники підрядної організації ТОВ «Вертон сервіс» Володимир Колоколов і Володимир Дзюба.

А вдячність від імені батьків передала голова батьківського комітету Анна Харченко.

Урочисто запустили у роботу котельні. А допомагали дорослим у такій благородній справі вихованці старшої групи Настя Магденко і Владік Харченко.

 

 

 

 

 

вівторок, 17 Вересня 2013 15:12 | Переглядів: 652

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]