Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

До кінця року буде відремонтовано 25 об’єктів водопостачання та водовідведення

Про це повідомив директор Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації Максим Шахов під час брифінгу з питання стану освоєння субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам. Загальна сума субвенції Запорізькій області на капітальний ремонт систем централізованого водопостачання та водовідведення у поточному році складає 50 млн. грн.

- Президент України ставить перед нами завдання забезпечити доступність до якісних комунальних послуг, створити однакові побутові умови як для жителів міст, так і сільських населених пунктів. Для нашої області найбільш проблемним питанням є забезпечення питною водою. Із 900 населених пунктів половина не забезпечені централізованим водопостачанням, - повідомив Максим Шахов.

За словами посадовця, сформовано і затверджено перелік із 25 об’єктів централізованого водопостачання та водовідведення, де передбачено капітальний ремонт за кошти субвенції. Вони розташовані в містах Запоріжжя, Мелітополь та Бердянськ, а також у Гуляйпільському, Пологівському, Василівському, Оріхівському, Бердянському, Токмацькому та Приморському районах.

Для всіх об’єктів, крім одного, де кошторисна вартість робіт перевищує 1 млн. грн., проведено тендер на визначення виконавця. На переконання посадовця, до кінця року всі заплановані роботи будуть виконані. Найближчий до фінішу об’єкт – пуск насосної перекачуючої станції, яка постачатиме воду жителям Кушума, Балабиного та Малокатеринівки, намічений на 1 жовтня.

 

Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

вівторок, 17 Вересня 2013 16:27 | Переглядів: 554

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]