Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Благополуччя дітей – найважливіше!

Днями голова районної ради Денис Калінін провів нараду з питань взаємодії навчальних закладів різних форм власності з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.

На нараді були присутні представники міських рад, навчальних закладів району, служби у справах дітей, Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, кримінальної міліції у справах дітей, тощо.

 

Завідувач сектору опіки та піклування служби у справах дітей Світлана Кулай розповіла про взаємодію з зацікавленими службами, організаціями, суб’єктами соціальної роботи з питань соціального захисту дітей.

Директор ЦСССДМ Наталія Дашковська доповідала про соціальну роботу з особами, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Оперуповноважена кримінальної міліції у справах дітей Тетяна Біляєва розповіла про таку важливу проблему, як дитяча злочинність серед студентів та учнів, поширення наркоманії, паління та алкоголізму, а також про заходи їх попередження, які проводять правоохоронці.

Обговорення пройшли жваво, конструктивно та інформативно. Всі присутні наголошували на тісну співпрацю в ім’я розвитку та процвітання молодого покоління – майбутнього нашої країни, а особливо тих дітей, які більше інших потребують допомоги з боку держави – сироти, діти, позбавлені батьківського піклування та інші.

 

 

четвер, 19 Вересня 2013 11:33 | Переглядів: 529

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]