Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

«Зелені інвестиції»

Голова районної ради Денис Калінін взяв участь у нараді, яку провів голова Василівської райдержадміністрації Сергій Джуган з питань реалізації проектів цільових екологічних (зелених) інвестицій на об’єктах соціальної сфери. В нараді також взяли участь заступник голови райдержадміністрації Л.Ханенко, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації В.Онищенко; представники централізованої господарської групи відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації; головний лікар ЦРЛ, директори КЗ «Василівська гімназія «Сузір’я» та Степногірської ЗОШ I-IIIст., керівник підрядної організації ТОВ «СІМ-БІЛДІНГ».

Проаналізовано стан ремонтно – будівельних робіт на соціальних об’єктах. Зокрема, щодо завершення робіт на фасаді будівель та на покрівлях Василівської гімназії «Сузір’я» та Степногірської ЗОШ І-ІІІ ступенів; Орлянської, Скельківської ЗОШ; Василівських дошкільних навчальних закладів.

Також під час наради було визначено порядок вивезення будматеріалів та будівельного сміття з об’єктів, проведення додаткових робіт по встановлюванню на вікнах вентиляційних фрамуг.

 Підводячи підсумки наради, головуючий наголосив на необхідності підвищення якості робіт на всіх об’єктах, терміновому виправленні недоліків та постійному контролі за їх усуненням. «Ми зобов’язані докласти максимум зусиль задля своєчасного завершення робіт, дотримуватися термінів! Наші діти мають право на якісні умови життя незалежно від місця проживання; повинні виховуватися та навчатися в закладах, які повністю відповідають рівню сучасних вимог. Саме на цьому неодноразово наголошував Президент України В. Янукович».

 

 Сектор внутрішньої політики апарату РДА

 

четвер, 19 Вересня 2013 11:46 | Переглядів: 604

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]