Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Ставка на молодь

У структурі машинобудівної галузі України понад 2800 промислових підприємств і 230 організацій, які виконують наукові та науково-технічні роботи. Загальна кількість працюючих — понад 1 млн. чоловік. Основними складовими ринку машинобудівної промисловості в Україні є продукція таких галузей, як транспортне та енергетичне машинобудування, автомобілебудування, а також машинобудування для нафтохімічної і хімічної, металургійної та гірничодобувної промисловості.

З 1993 року одним з основних напрямків діяльності ПМВКП "Ассоль" є поставка спецтехніки і запасних частин виробництва провідних заводів важкого машинобудування Росії.

Напередодні професійного свята машинобудівників завітали до виробничо-технічного центру ПМВКП "Ассоль", де займаються ремонтом і сервісним обслуговуванням різноманітної спецтехніки. Вже багато років "Ассоль" є провідним підприємством Василівщини. Філії компанії розкинулись по всій Україні: Донецьк, Київ, Кривий Ріг, Львів.

Технічний директор центру Валентин Супрун розповідає:

— На сьогодні ми успішно освоїли ринки, налагодили тісні партнерські зв’язки, розширяємо асортимент виробництва, оновлюємо технологічну базу, беремо участь у виконанні соціальних програм, створенні нових робочих місць, і, головне: ми не лише зберегли кадровий потенціал, а й наростили його, забезпечили спадкоємність поколінь, поповнили свої колективи талановитою молоддю, здатною мислити по-новому і йти вперед. Сьогодні у нас працює близько 50 чоловік. Ставку, звичайно, робимо на молодь, але напередодні свята відзначу ветеранів — їх наставників Василя Костюкова, який, на жаль, вже на пенсії, та Василя Ошуркова, котрий досі активно працює.

Поряд з виробничою діяльністю, наш колектив веде активне громадське життя. Футбол, волейбол — невід’ємний атрибут «Ассолі». А ще ми прекрасно відпочиваємо разом, проводимо спільні свята. Якщо коротко: живемо однією сім’єю.

До щирих вітань приєднується директор Павло Іванович Харченко:

— Напередодні професійного свята дякую всім трудівникам і ветеранам за сумлінну працю. Зичу нових трудових досягнень і висот, міцного здоров'я, добробуту, благополуччя, впевненості у завтрашньому дні. Щоб у всіх нас була хороша робота, а з нею ми справимося уміло!

На фото "ударна бригада" виробничо-технічного центру: Ігор Брезін, Роман Починок, Костянтин Лазько, Сергій Самойленко, Сергій Копишев, Микола Шендріков, Дмитро Білих, Андрій Руденко, Володимир Яковлев, Артем Костюков.

 

Данило Безруков

 

п'ятниця, 20 Вересня 2013 16:18 | Переглядів: 636

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]