Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Медична реформа триває!

На виконання соціальних ініціатив Президента України сьогодні, голова районної ради Денис Калінін провів нараду з керівниками органів місцевого самоврядування на якій було розглянуто питання матеріально-технічного забезпечення медичних закладів району. У нараді взяли участь голова райдержадміністрації Сергій Джуган, головні лікарі медичних закладів, голови міськселсільрад району.

З доповіддю перед присутніми виступив головний лікар комунального закладу «Василівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Василівської районної ради Запорізької області Джуган І.В..

За результатами наради надано ряд доручень, зокрема було наголошено на необхідності проведення поточних та капітальних ремонтів у приміщеннях ФАПів та ФП на підпорядкованих територіях, оформлення землі під будівлями та технічних паспортів на будівлі у яких розташовано медичні установи.

Особливо головуючим було наголошено на необхідності створення умов побуту та праці для молодих спеціалістів, яких по закінченню навчання направляють до району учбові заклади.

До завдань присутні поставились з розумінням та пообіцяли всебічну підтримку у вирішенні питань матеріально-технічного забезпечення медичних закладів на підпорядкованих територіях.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

п'ятниця, 27 Вересня 2013 15:35 | Переглядів: 622

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]