Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

"Життя прожити — не поле перейти"

"Життя прожити — не поле перейти", — говорить народна мудрість. Та іноді доля ніби випробовує людину, перевертаючи все в її житті. Але, як кажуть: "Все, що робиться, — робиться на краще". Так вийшло і у нашої дорогої Світлани Овчаренко. Після закінчення школи дівчина вступила до медичного університету. Отримавши професійну освіту, почала працювати у Запоріжжі провізором в аптеці, але обставини склалися так, що Світлана повернулася у рідне село — Малу Білозерку.

Знайти роботу за фахом у селі не було можливості, але знання іноземної мови привело її в рідну Малобілозерську ЗОШ № 1, яку вона свого часу закінчила. Тут вже багато років працює злагоджена когорта високо-класних педагогів, яких діти завжди з радістю та ціка-вістю чекають на уроках. Тож до неї приєдналася і Світлана Вікторівна та стала вчителем німецької мови.

Нелегка праця вчителя — вона вимагає терпіння, творчості, наснаги, а головне — любові до дітей. Світлана Вікторівна зрозу-міла, що професія, яку вона обрала, — одна з найбільш шанованих у суспільстві. Від учителя, його педагогічного таланту залежить те, яким виросте молоде покоління, яким буде майбутнє нашого краю та України, тож отримала ще одну професійну освіту заочно, закінчивши педагогічний університет.

У вересні 2003 року, коли постало питання вибору нового директора навчального закладу, колектив школи запропонував кандидатуру Світлани Вікторівни на цю посаду, бо вона віддає всю свою любов, знання, вміння, своє серце дітям, вона живе школою. Її люблять учні, поважають батьки, у повазі й серед колег-педагогів. Завжди спокійна, врівноважена, вона є добрим порадником і для молодих вчителів, і для учнів, і для батьків. Уміє тактовно згладити ті непорозуміння, які інколи виникають у школі, доброзичливо говорить з підлеглими…

І ось так вже промайнуло десять років. В ці осінні дні, золоті дні для нашого директора, ми разом з Світланою Вікторівною відзначаємо два її хороші ювілеї — 20 років педагогічного і 10 — директорського стажу.

Шановна Світлано Вікторівно! Нехай Ваша щоденна самовіддана праця примножить добро у світі, буде легкою і радісною від щедрої любові до вихованців та колег, повниться світлою вірою у свої сили, знання і високе призначення на землі — бути Учителем!

У переддень професійного свята — Дня працівників освіти, рада школи, батьківський комітет, учні щиро поздоровляють Вас, Ваш педагогічний колектив, вчителів-ветеранів, всіх працівників школи і бажають тільки найкращого у житті та роботі!

Спасибі Вам, що Ви на світі є,

Що сієте добро, як щедрий колос,

Даруєте душі безсмертний голос.

Хай в домі Вашім зажди буде світло,

Хай вихованці Вам всміхаються привітно,

Нехай земля квітчає шлях до школи,

Здоров'я Вам, надії і любові!

Наталія Лисенко
голова ради Малобілозерської ЗОШ № 1 І-ІІІ ст.

 

вівторок, 01 Жовтня 2013 11:14 | Переглядів: 685

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]