Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

У всіх установах соціальної сфери опалювальний сезон розпочнеться п'ятого жовтня

У 14 регіонах країни опалювальний сезон уже стартував. Погода занадто мінлива, аномально рано прийшли перші заморозки, тому Віце-прем'єр Олександр Вілкул дав завдання прискорити підготовку до зими і приступити до подачі тепла в областях. Про це він заявив керівникам територій під час всеукраїнської селекторної наради.

- Старт опалювального сезону - на особистому контролі керівників регіонів. Крім того, урядом поставлено завдання - забезпечити стабільність тарифів, про їх підвищення не може бути й мови. Враховуючи низькі температури в нічний час, не пізніше ніж п'ятого жовтня в усіх соціальних установах опалювальний сезон повинен розпочатися. Тепло має бути у садочках, школах, лікарнях. Влада повинна бути готова до зміни погоди і не допустити ніяких аварій та зривів початку опалювального сезону, - наголосив Віце-прем'єр.

 Підготовку Запорізької області до опалювального сезону представники уряду оцінили позитивно. Адже всі необхідні ремонтні роботи і випробування систем вже проведено. Крім того, придбано в повному обсязі посипний матеріал. Також варто відзначити, що наш регіон успішно впорався із завданням забезпечити всі школи теплими туалетами.

 - Критика на нашу адреса не лунала. Але ми чітко знаємо свої завдання і чітко їм слідуємо. Я співчуваю тим своїм колегам, у яких є керівники енергетичних компаній, що без їх відома відключають об'єкти соціальної сфери. У нас в Запорізькій області такого не було, немає і не буде. У нас зроблено все необхідне. Нам нічого не заважає підключити до тепла всі садочки, лікарні та школи. Тому проблем з теплом та скарг з боку населення Запорізької області не буде, - наголосив Олександр Пеклушенко.

 Щоб уникнути можливих проблем під час проведення опалювального сезону, керівник регіону дав завдання всім профільним службам провести штабні навчання та відпрацювати всі можливі позаштатні ситуації.

 

 Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

вівторок, 01 Жовтня 2013 14:08 | Переглядів: 607

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]