Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

На Покровському ярмарку запоріжцям запропонують якісний товар за помірними цінами

Заступник голови обласної державної адміністрації Олег Ніколенко провів нараду з питань організації участі запорізьких сільгоспвиробників у Покровському ярмарку, який традиційно проходитиме в обласному центрі п’ятого жовтня. На нараду були запрошені представники районних управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрацій.

За даними районів, у ярмарку планують взяти участь понад 220 виробників сільськогосподарської продукції, що на 7,6 % більше, ніж у минулому році. Гостям ярмарки буде запропоновано понад 400 тонн продукції (торік 270 тонн). Серед них - м'ясо, риба, молочна продукція, хлібобулочні вироби, овочі і фрукти, мед, яйця, олія, борошно та крупи, зерно, насіння тощо.

 Також представники райдержадміністрації підтвердили, що з виробниками погоджені ціни на товар, які будуть на 15-20 % нижчими за ринкові.

 Наразі складено схематичний план розміщення автотранспорту сільгосппідприємств області на Набережній магістралі міста.

 Контроль за якістю продукції здійснюватимуть спеціалісти Державної ветеринарної служби Запорізької області та санітарно - епідеміологічної служби регіону.

 - На ярмарку має бути представлена тільки високоякісна продукція, яка відповідає всім вимогам. Мають бути оформлені необхідні ветеринарні документи та санітарні паспорти, акти фіто-санітарного контролю. У продавців повинні бути санітарні книжки. Зниження ціни не має позначитись на якості товару, - наголосив заступник голови ОДА Олег Ніколенко.

 Також посадовець відзначив, що весь товар повинен мати цінники, а торгівельне місце – бути святково оформлене.

 

Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

середа, 02 Жовтня 2013 10:32 | Переглядів: 604

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]