Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Учителю! Перед Твоїм ім’ям схиляюсь

Бути вчителем — це велика Божа ласка і велике покликання. Як та свічка палати, віддавати любов, тепло своїм учням, готувати їх йти в цю велику довгу дорогу, яка є непередбачена, яка є дуже часто непроста, навчити бути мужніми, бути сильними, переносити всі труднощі і бути патріотами, бути українцями, бути гідними громадянами нашої держави. Справжній учитель віддає усього себе дітям.

Хтось про це згадує скоріше, хтось пізніше, але доброго вчителя пам’ятають все своє життя.

Жителі Василівщини можуть щиро пишатися освітянами району, адже серед них немало заслужених педагогів, які не просто сіють розумне, вічне, добре, а ще й залишають в дитячих душах відчуття світла, любові, торжества добра над злом.

Саме ця думка червоною ниткою пройшла через святкові вітання від начальника відділу освіти, молоді та спорту РДА, Віталія Онищенка, керівників району — голови райради Дениса Калініна та голови РДА Сергія Джугана, міського голови Василівки Сергія Лобинцева, голови профспілки працівників освіти району Ольги Бабаченко, які взяли участь в урочистостях, присвячених Дню працівників освіти.

У Василівському ЦКД, де зібралися освітяни, вітали не лише вчителів шкіл, а й працівників дитячих садочків, професійно-технічних ліцеїв, технікуму та коледжу району, представників позашкільної освіти. За високі досягнення у роботі педагогів нагородили грамотами та подяками районної ради, райдержадміністрації райвідділу освіти РДА та Василівської міської ради.

Присутні на святі щирими оплесками вітали когорту молодих вчителів, які цьогорік поповнили педагогічні колективи шкіл району. Особливі, теплі слова вдячності за багаторічну працю на педагогічній ниві прозвучали на адресу шановних вчителів-ветеранів. Які в свою чергу сказали декілька напутніх слів молодим колегам. Кожен, хто виходив на сцену, отримував не лише грамоти і квіти, а ще й невеличкі подарунки від районої профспілки працівників освіти. Як завжди, на висоті і неперевершеними були творчі подарунки від вокалістів, творчих та танцювальних колективів ЦКД, Василівської музичної школи, районного Центру дитячої та юнацької творчості, аграрного коледжу ТДАТУ.

Святковий зал зібрав представників різних поколінь. Разом з учителями тут були присутні і їхні учні. які, можливо, вже через декілька років стануть їхніми колегами і так само будуть прищеплювати найкращі людські цінності своїм вихованцям.

Шановні учителі! Нехай засіяна невтомною працею освітянська нива урожаїть новими талантами, яскравими особистостями та визначними перемогами й здобутками в житті, а слово вчителя буде завжди святим і чистим на землі.

Бажаємо вам міцного здоров’я, щирої радості, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради рідного краю та незалежної України! Низький уклін вам, дорогі педагоги, за професіоналізм, витримку, терпіння, за любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі!

Учителю! Перед Твоїм ім’ям схиляюсь я...
Свята і праведна Твоя дорога.
І Ти на ній чимало літ.
Ти справжній вчитель - це від Бога!

Світлана Лобач

 

 

 

 

четвер, 03 Жовтня 2013 15:32 | Переглядів: 1132

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]