Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Не забувайте!

1 жовтня голова голова районної ради Денис Калінін, голова райдержадміністрації Сергій Джуган, директор КУ «Василівський територіальний центр» Віктор Живиця, депутат обласної ради Сергій Грачов відвідали Орлянське стаціонарне відділення для постійного проживання одиноких престарілих громадян. Керівники району привітали ветеранів з Днем людей похилого віку, вручили в подарунок плазмовий телевізор.

Представники районного товариства Червоного Хреста надали пацієнтам відділення гуманітарну допомогу. В проведенні заходу прийняли участь шефи відділення – представники Енергодарської міської ради. Для ветеранів прозвучали пісні у виконанні вокального ансамблю «Струни серця» Василівського ЦКД.

ДОВІДКОВО:

Орлянське стаціонарне відділення для постійного проживання одиноких пристарілих громадян відкрите в січні 2004 року, на даний час діє при комунальній установі „Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)” Василівської районної ради Запорізької області.

До відділення приймаються на утримання громадяни похилого віку, які досягли пенсійного віку, інваліди (які досягли 18 - річного віку), які відповідно до висновку лікарсько - консультаційної комісії закладу охорони здоров’я за станом здоров’я не здатні до самообслуговування, потребують постійного стороннього догляду та допомоги. На даний час у відділенні проживає 40 осіб, яких обслуговує лікар - терапевт, медичні сестри та молодший медичний персонал.

На виконання соціальних ініціатив Президента України та за підтримки місцевої влади у відділенні поліпшуються умови проживання підопічних. При відділенні обладнана кімната під капличку для віруючих підопічних відділення. Придбаний м’який інвентар. В 2013 році за рахунок коштів „зелених інвестицій” було проведено заміну старих вікон на сучасні металопластикові віконні блоки.

 

 Сектор внутрішньої політики РДА

 

 

 

 

 

четвер, 03 Жовтня 2013 15:44 | Переглядів: 700

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]