Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Ветерани міста відзначили свято

Сьогодні в міській раді Василівська міська організація ветеранів України провела урочисте засідання присвячене Міжнародному Дню людей похилого віку і Дню ветерана. В святковому заході прийняли участь ветеранський актив міста, голови первинних ветеранських організацій, керівники району і міста.

Голова Василівської міської організації ветеранів Лідія Слободян відкрила святковий захід, прозвучали слова шани і вдячності, святкові поздоровлення для кожного представника колишніх керівників і працівників підприємств і організацій міста.

Ветеранів поздоровили Василівський міський голова Сергій Лобинцев, заступник голови райдержадміністрації Василь Зайцев, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Олег Ошурков, голова ради районної організації ветеранів України Віктор Живиця. Разом з поздоровленнями ветерани отримали подарунки, відбувся імпровізований святковий концерт членами клубу «Ветеран». Чудовим сюрпризом для присутніх став виступ місцевого ілюзіоніста Сергія Лебідя, який продемонстрував ряд цікавих фокусів.

Велику спонсорську допомогу в підготовці і проведенні заходу, організації свята, вже традиційно надали приватні підприємці: ТОВ «Оліс» Г.Гришина, ПП Чиж В.Є.; фірма «Баркат» Г.Алієва; Соколова Л.М.; Сіра К.К.; Бабенко Л.М. та інші.

Головним почуттям від проведеного заходу було те, що молоді міста є на кого рівнятися, в кого навчатись, з кого брати приклад.

 

п'ятниця, 04 Жовтня 2013 18:07 | Переглядів: 593

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]