Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Запоріжці готуються до відзначення Дня українського козацтва

Напередодні відзначення Дня українського козацтва заступник голови обласної державної адміністарції Андрій Гамов провів засідання обласної координаційної ради з питань козацтва, на якому погоджено порядок проведення урочистих заходів з нагоди відзначення Дня українського козацтва. Також Андрій Гамов заслухав звіти про проведену роботу керівників обласних козацьких громадських організацій.

Так, верховний отаман козацького війська Запорозького Низового Олександр Панченко повідомив, що з початку року їх спецдружини брали участь у охороні громадського порядку, проведено ряд військово-патріотичних заходів, козацькі забави, змагання, засідання за «круглими столами», семінари. Протягом року організована робота 10 дитячих шкіл «Джур», а влітку працював табір «Джур». Крім того, протягом року була випущена збірка статей, методична література та фотоброшури на тему козацтва та патріотичного виховання молоді.

 Військово-патріотична робота проводилсь не тільки в обласному центрі, а й у районах області, зокрема, у Василівському, Куйбишевському, Новомиколаївському, Токмацькому районах.

 - На жаль не на всіх територіях області налагоджена ефективна взаємодія керівників куренів з владою. Тому прошу посприяти налагодженню роботи та допомогти організувати зустрічі керівництва райдержадміністрації з місцевими козаками, - звернувся до представника обласної виконавчої влади Олександр Панченко.

 Андрій Гамов доручив надати перелік проблемних територій та пообіцяв взяти це питань на особистий контроль.

 - Козацтво – це ідеологічно вірний шлях виховання нашої молоді. Ви робите дійсно велику та благородну справу, тому завжди матимете нашу підтримку при проведенні заходів, - запевнив керівників козацьких організацій посадовець.

 Також у ході засідання члени коордради обговорили кандидатури козаків, номінованих на нагородження до Дня українського козацтва, урочисте нагородження яких відбудеться 12 жовтня о 9.30 на Козацькому колі на Хортиці.

 

 Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

вівторок, 08 Жовтня 2013 16:04 | Переглядів: 569

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]