Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Змагалися за першість

Спорт найкраще згуртовує дітей, робить їх здоровими та витривалими, тож заохочення юного покоління до фізичного розвитку одне з пріоритетних завдань суспільства. За здоровий спосіб життя активно виступають не лише спортивні заклади, а й правоохоронні органи. Так, нещодавно за ініціативою районного відділу міліції та за підтримки відділу освіти, молоді та спорту РДА був організований турнір з міні-футболу.

На базі Дніпрорудненської СШ І-ІІІ ст. «Талант» та ФОК «Таврія» відбулися зональні змагання, у яких взяли участь команди учнів 5-9 класів із 14 загальноосвітніх закладів району.

У фіналі грали 4 команди: гімназії «Сузір’я», СШ «Талант», Малобілозерської та П’ятихатської ЗОШ І-ІІ ступенів.

На змаганнях були присутні: заступник начальника відділу міліції, майор В.П. Малюта, в.о. начальника сектору кримінальної міліції у справах дітей К.В. Крайчинська, начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА В.І. Онищенко та методист науково-методичного центру К.В. Мельничук.

Усіх вболівальників та любителів футболу приємно здивували команди Малобілозерської та П’ятихатської дев’ятирічок, які в своїх зональних змаганнях обіграли суперників шкіл І-ІІІ ступенів. Особливо хочеться відзначити «прорив» П’ятихатської ЗОШ, яка за останній навчальний рік показує високі результати у спортивних та туристичних змаганнях. І не дивно, адже у школі працюють молоді вчителі фізичної культури О.О. Локтіонов та О.О. Холін, які й готують учнів на районні змагання. І хоч команда не стала переможницею, але показала красиву й наполегливу гру.

Найбільш технічною та зібраною була команда гімназії «Сузір’я», яку тренує вчитель фізичної культури В.І. Вандишев. Тож «сузір’ївці» й здобули жадану перемогу. Друге місце вибороли малобілозерські футболісти. «Бронза» дісталася юним гравцям із «Таланту», а четверта сходинка – п’ятихатським спортсменам.

Василівський відділ міліції (В.В. Дерев’янко) приготував для переможців та учасників чудові призи: кубки, медалі, м’ячі, грамоти. Вітаємо команду гімназії «Сузір’я» з перемогою. Бажаємо всім учасникам змагань нових спортивних досягнень, наполегливості та віри у власні сили!

 

вівторок, 08 Жовтня 2013 17:03 | Переглядів: 626

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]