Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Ситуація в агропромисловому комплексі регіону – стабільна та не викликає занепокоєння у Держсільгоспінспекції

Голова обласної державної адміністрації Олександр Пеклушенко провів зустріч з першим заступником голови Державної інспекції сільського господарства України Юрієм Марчуком. У зв’язку з несприятливими для проведення осінньо-польових робіт погодними умовами представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, а також Держсільгоспінспекції виїхали на території, щоб з’ясувати поточну ситуацію на місцях.

Перед зустріччю з очільником регіону Юрій Марчук узяв участь у нараді, яку провів заступник голови обласної державної адміністрації Олег Ніколенко з фахівцями Департаменту агропромислового розвитку ОДА, на якій були звірені статистичні та фактичні дані щодо проведення збиральної та посівної кампаній.

 - Область має серйозний потенціал, і свої ресурси ви використовуєте ефективно. Ми перевірили ряд показників роботи агропромислового комплексу, за якими Запорізький край посідає гідне місце серед інших регіонів країни, - повідомив перший заступник голови Держсільгоспінспекції.

Голова обласної державної адміністрації Олександр Пеклушенко відзначив, що ситуація в сільському господарстві регіону дійсно стабільна, а це позначається і на ціновій політиці ринку харчових продуктів.

 - Наразі стабілізована ціна на овочі та картоплю. Маємо домовленість з мережами супермаркетів щодо постачання цих продуктів за помірними цінами. Крім того, налагоджена взаємодія з районами області, які також привозитимуть овочі на продаж до міст обласного значення, - повідомив голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко.

 Графік робочої поїздки першого заступника голови Державної інспекції сільського господарства України до Запорізької області передбачає також виїзд у райони.

 

 Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

вівторок, 15 Жовтня 2013 15:26 | Переглядів: 564

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]