Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Дорогі земляки! Шановні друзі!

В Україні є місця, де кожен куточок дихає історією, де на кожному кроці оживають давні звичаї та традиції. Така і наша Василівщина. Її історія глибока і неосяжна, а сьогодення, зростаюче на цьому міцному корінні, теж багатогранне і неповторне. Рік 2013 ювілейний для нашого району.

Ми відзначаємо знаменну дату - 90 - річчя утворення Василівського району. За 90 років становлення і розвитку Василівського району нам з вами є що пригадати, чим пишатися, на кого рівнятися, над чим працювати надалі. Адже весь цей час всі ми навчалися у старшого покоління, намагалися зберегти та примножити надбане батьками, працювали та створювали, запроваджували та досягали. Прагнення до позитивних змін, до стабільного майбутнього наших дітей об’єднує жителів району – працівників сільського господарства, лікарів, вихователів, вчителів, гірників, промисловців, митців та діячів культури, державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування усіх, хто спрямовує власні потенціал та досвід, сили та знання на благо нашого краю.

Нам є ким пишатися і в 90-річній історії краю, і в його сьогоденні.

Сьогодні, в день свята 90-ї річниці утворення Василівського району, ми славимо ваші трудові здобутки, шановні василівці. Нехай ніколи не міліє потужне джерело вашого незламного оптимізму, таланту і натхнення, а творча будівнича енергія стане прикладом служіння Україні задля примноження її слави, процвітання та благополуччя.

У нас одна спільна мета – зробити все можливе, щоб і надалі у віках жила наша мала Батьківщина – невід’ємна частинка славетного Запорізького краю.

В день 90-річного ювілею щиро дякуємо всім жителям району за працелюбність, професіоналізм, плідну працю, уміння жити і працювати на благо Василівщини і України в цілому.

Нехай наш район назавжди залишиться для вас найулюбленішим і найріднішим!

Бажаємо кожному з вас міцного здоров’я, родинного добробуту і непохитної віри у щасливе майбутнє рідної землі. Довголіття і процвітання Василівському району! Нехай не переводиться славний рід Василівський.

Зі святом, дорогі земляки! Добра і затишку в ваших домівках, добробуту, достатку і благополуччя! Нехай завжди над вами сяє і горить зірка Надії, Віри і Любові!

 

Зі святом вас, дорогі василівці!

 

 Денис Калінін
голова районної ради

 

 Сергій Джуган
голова районної державної адміністрації

 

 

 

четвер, 24 Жовтня 2013 12:51 | Переглядів: 532

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]