Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

ЗЕЛЕНУ ВУЛИЦЮ АВТОШЛЯХАМ!

Дорожня галузь — один з найважливіших ланцюгів народногосподарського комплексу країни, її життєдіяльна система, від стану якої значною мірою залежить і стан економіки. Збереження і розвиток мережі доріг, приведення їх до належного стану залежить, в першу чергу, від фінансового забезпечення.

Стабільну роботу та розвиток галузі у Василівському районі забезпечують дві дорожні організації — «Василівський райавтодор» та Василівська дорожньо-експлуатаційна дільниця (ДЕД).

Напередодні професійного свята привітання своїм колективам та ветеранам галузі висловили їх керівники.

Юрій КОЛМИК — керівник Василівської дорожньо-експлуатаційної дільниці (ДЕД, раніше понад 20 років працював у колективі райавтодору, з них 13 — очолював його):

Дорожньо-експлуатаційна дільниця має не таку багаторічну історію, як райавтодор, оскільки була заснована у 1989 році. Тоді на чолі колективу стояв Петро Кирилович Карнаух. Згодом підприємство неодноразово було реорганізовано. Нинішня ДЕД почала діяти у 2007 році. Основною її функцією є обслуговування доріг державного значення, а саме: М-18 Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта та Р-37 Енергодар-Василівка-Бердянськ. До речі, з-поміж усіх українських доріг автошляхи Запорізької області, порівняно з іншими областями, займають високі рейтингові позиції. І наш колектив докладає усіх зусиль, щоб навіть у ці непрості фінансово-економічні часи, як кажуть, тримати планку.

У неділю працівники дорожньо-будівельної галузі та автомобілісти святкуватимуть своє професійне свято. Наш колектив, який налічує 55 працівників, — не виняток. Тож хочу привітати кожного, а також ветеранів виробництва, зі святом. Особливі слова подяки адресую ветеранам-пенсіонерам, які, упевнений, згадають у цей день роки своєї трудової діяльності, адже вони у них були плідними і насиченими. Ми щиро вдячні за труд нашим колишнім працівникам М.Т. Маслову, В.Й. Гольцю, С.О. Хотіній, М.О. Добрулі. Рівняється колектив і на ветеранів підприємства, які працюють нині. Зокрема, на О.М. Масалова, В.Л. Опанасенка, Г.В. Бедрика, В.А. Мягкого, В.М. Салікову, А.Д. Рибалка, В.О. Білоуса.

Щиро вітаю зі святом весь наш колектив і всіх, чиє життя пов'язане з дорогою: водіїв, ремонтних робітників, диспетчерів, кондукторів, інженерно-технічних працівників, керівників підприємств і підрозділів автомобільного транспорту, приватних підприємців, зайнятих автомобільним бізнесом. Бажаю кожному щастя, добробуту, нових трудових здобутків і зеленої вулиці на життєвих і автомобільних шляхах!

Юрій ЕЙСМОНТ — у Василівському райавтодорі працює з 1998 року. Останні 7 років займав посаду головного інженера, а нині тимчасово виконує обов'язки начальника:

— 2013 рік — рік ювілейних дат не лише для нашого колективу, а й для всіх жителів Василівського району. Разом із земляками ми святкуватимемо 90-річчя з дня заснування району, 70-річчя з дня його визволення і 70-річний ювілей Облавтодору. Саме 70 років тому, невдовзі після звільнення нашого краю від німецько-фашистських загарбників, була створена ця дорожньо-будівельна організація, структурним підрозділом якої є наше підприємство.

Я не буду згадувати, скільки кілометрів доріг місцевого значення (між населеними пунктами району) було прокладено нашими дорожниками, скільки коштів освоєно на будівництво та ремонт автомобільних шляхів. Більшість з них служать людям понад 30 років і вже давно потребують заміни. На жаль, через недофінансування галузі, ми не можемо сьогодні похвалитися новими дорогами, та все ж, виходячи з того, що маємо, намагаємося робити свою справу якісно.

Напередодні свята я щиро дякую усьому колективу райавтодору за плідну і багаторічну роботу. У нас немає плинності кадрів, і це говорить про те, що колектив працює, як єдине ціле. Навіть, якщо обирати ветеранів колективу, то у цьому списку опиниться переважна більшість, а це ті, хто працює у нас понад 10 років.

Хочу віддати належне нелегкій праці дорожніх робітників, грейдеристів, трактористів, водіїв, виконробів, тих, кому доводиться працювати і під променями спекотного сонця влітку, і піклуватися про безпеку дорожнього покриття взимку. Я вдячний працівникам виробничо-технічного відділу, бухгалтерії за їхню клопітку роботу, без якої неможливий стабільний, економічно виважений розвиток підприємства.

Окремі слова вдячності і шани нашим ветеранам-наставникам, які сьогодні на заслуженому відпочинку. Ми часто згадуємо тих, хто віддав дорожньо-будівельній галузі понад 30 років — В.А.Костоглод, Л.В. Самойленко, В.М. Піддубна, В.А. Семікін, Г.П. Філіпенко, В.І. Харланов, В.О. Печко, більше 20 років віддали райавтодору Н.Г. Бабак, В.С. Опанасенко, В.Т.Маслов, М.Д. Горюнов, Г.К. Рубан та інші. Сердечно зичимо кожному здоров'я і довголіття.

Не можна не згадати імена тих, хто своєю наполегливою, багаторічною працею примножував славу нашого підприємства, кував собі гідну заміну, дбав про майбутнє підприємства, але, на жаль, не дожив до цієї ювілейної дати. Це колишній начальник райавтодору А.М. Падалка, головний інженер Б.Ф. Шутенко, начальник дільниці АБЗ А.О.Мягкий, фахівці вищого ґатунку М.П. Павліченко, М.А. Давиденко, О.І. Соколенко, О.М. Гармаш, Л.Д. Тиха, П.Я. Ханенко, В.Д. Піддубний, Т.І. Шегурова, А.І. Гончаренко та інші. Уклін їм і вічна пам'ять.

Напередодні професійного свята — Дня автомобіліста і дорожника — щиросердно вітаю дружний і сумлінний колектив рідної мені філії "Василівський райавтодор" та всіх автоперевізників і ветеранів цієї галузі. Бажаю кожному працівнику дорожньої галузі міцного здоров'я, нових здобутків у трудовій діяльності й доведення всіх автодоріг на теренах нашого району, області, країни до такого стану, щоб рух на них був безпечним, комфортним і зручним. Миру й злагоди в сім'ях, добра і благополуччя!

 

п'ятниця, 25 Жовтня 2013 09:16 | Переглядів: 687

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]