Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

ПФУ – невід’ємний від людей

Робота в соціальній сфері особлива – за своїм характером вона максимально наближена до людини, її життєвих проблем, а тому якісно працювати в ній можуть лише небайдужі до чужих турбот особистості, справжні професіонали своєї справи, а частенько і «фахівці з психології», адже пенсіонери – непроста категорія населення, яка потребує посиленої уваги, піклування, розуміння...

Саме такі досвідчені, відкриті й добродушні люди, котрі вислухають, порадять і обов’язково допоможуть щодня трудяться в управлінні Пенсійного фонду нашого району, яке понад 20 років здійснює пенсійне забезпечення мешканців Василівщини і є невід’ємною частиною соціальною сфери.

- В управлінні створені всі належні умови для обслуговування пенсіонерів, а саме: функціонує громадська приймальня, постійно працюють «гаряча» та «пряма» телефонні лінії, на інформаційних стендах подається актуальна інформація, - розповідає начальник управління Людмила Цибульняк. – Завдяки дружній, наполегливій та відповідальній роботі всього колективу, за рейтингом управління постійно займає одне із вищих місць серед управлінь Пенсійного фонду України в області.

- Скільки людей працюють у колективі управління?

- На сьогодні в 10 структурних підрозділах управління працюють 52 фахових спеціаліста. Найближчі до людей загалом ті відділи і працівники управління, які займаються призначенням та виплатою пенсій. Організовують їхню роботу начальник відділу пенсійного забезпечення в м. Дніпрорудне Л.М. Чернишова, начальник відділу з призначення пенсій Т.В. Скринник та начальник відділу з виплати пенсій Л.С. Матвєйчук.

В цих відділах сумлінно працюють 22 працівника. Серед них вже більше 15 років допомагають людям похилого віку М.П. Козлова, Н.О. Георгієва, Т.М. Біловош, О.М. Бородіна, Т.І. Шостак. Саме спеціалісти з призначення та виплати пенсій переймаються долею кожного із майже 22 тис. пенсіонерів району, які одержують свої виплати з Пенсійного фонду.

В управлінні на високому професійному рівні працює ще одна потужна ланка структурних підрозділів, а саме відділ обліку надходження платежів під керівництвом В.О. Касяненко, відділ по контрольно-перевірочній роботі за нарахуванням та сплатою платежів – А.В. Соловйової, відділ персоніфікованого обліку, інформаційних систем та мереж – Н.В. Кравцової, відділ виконання бюджету, бухгалтерського обліку та контролю за використанням коштів – головний бухгалтер І.О. Олізар, загальний відділ - Т.А. Візиренко та юридичний сектор – О.Г. Мандичев.

Кожного дня працівники цих відділів наполегливо з професійним підходом до виконання своїх обов’язків обслуговують майже 4000 платників страхових внесків та 17 тис. застрахованих осіб району забезпечуючи збирання та акумулювання коштів призначених для пенсійного забезпечення та повне і своєчасне фінансування витрат на виплату пенсій, надбавок і доплат. Завдяки наполегливій роботі та на виконання вимог законодавства в районі збільшено середньомісячні надходження власних коштів з 3,5 млн. грн. в 2004р. до 20,7 млн. грн. в 2013 р.

Шануємо і вітаємо зі святом наших колишніх працівників, які віддали все своє трудове життя становленню та процвітанню управління. Серед них Г.І. Величко, С.П. Каулько, Л.Г. Бушманова, О.Г. Коверник, Н.Г. Ведмідь, А.Г. Маркіна, Л.О. Джуган, Н.І. Дребот та І.М. Поліщук.

- Людмило Михайлівно, який середній розмір пенсії у районі?

- Радує, що за останні кілька років ця сума значно зросла. Так середній розмір пенсій по району збільшився з 187 гривень у 2004 році до 1532 грн. в 2013. Кожного місяця управління своєчасно та в повному обсязі фінансує пенсійні виплати громадянам району в сумі майже 33 млн. грн.

Щиро дякую всім підприємствам, установам, організаціям та приватним підприємцям району за тісну, цілеспрямовану, потужну співпрацю направлену на реалізацію державної політики в сфері пенсійного забезпечення громадян і забезпечення фінансової стабільності бюджету Пенсійного фонду. Серед них найбільший бюджетонаповнюючий платник страхових внесків: підприємство з іноземними інвестиціями у формі ЗАТ «Запорізький залізорудний комбінат» (О.І. Фурман), ПрАТ «Василівкатепломережа» (О.І. Янчук), ПОП агрофірма «Злагода» (К.В. Луценко), Центральна районна лікарня (В.М. Сапа). Також управління успішно співпрацює з органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, правоохоронними органами та соціальними партнерами.

- Що побажаєте колегам з нагоди свята?

- Щиросердно бажаю всім, хто працює у соціальній сфері нашого району фінансової стабільності та процвітання. Хай цей святковий день для працівників Пенсійного фонду повниться сонцем і радістю, натхненням і оптимізмом, невичерпного тепла ваших сердець, щоб ніколи не пересохло джерело милосердя до людей, які віддали сили, знання, талант служінню рідній країні. Здоров’я вам, щастя, родинного благополуччя, творчої наснаги та успіхів у праці, відданості справі, якій ви служите.

 

четвер, 31 Жовтня 2013 08:05 | Переглядів: 600

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]