Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Кращий твір — у нашої Поліни!

У місті Косів Івано-Франківської області пройшов фінальний тур Всеукраїнського конкурсу творчих робіт студентської та учнівської молоді «Презентую тебе, Україно!», який проводила Всеукраїнська молодіжна організація «Ліга слов’янської молоді» спільно з Міністерством освіти і науки за ініціативою громадської організації «Молоді регіони». Привітали молоді таланти письменники, творчі діячі.

Вони побажали молоді успіхів, адже саме ці дівчата і юнаки прийдуть на зміну інтелектуальній еліті, вони визначатимуть політику в країні, сприятимуть популяризації національних цінностей. І дуже відрадно, що у цій когорті — наші юні земляки. За підсумками конкурсу в номінації «Кращий твір своїми руками» представлена робота, вишита бісером, учениці 9-А класу Дніпрорудненскої гімназії "Софія" Поліни Шкрум — на фоні прапора України, в оточенні калини і соняшників, зображено герб країни.

Дівчина вивчає ази майстерності у зразковій студії декоративно-ужиткового мистецтва «Чарівниця» під керівництвом Віри Миколаївни Кучерявенко.

Поліна трималася серед ровесників досить гідно і сміливо. Програма фестивалю була насиченою і цікавою: майстер-клас, виставки, екскурсії, і найголовніше — спілкування, нові знайомства із ровесниками з різних куточків України.

Велика вдячність голові районної ради Денису Калініну, депутатам Дніпрорудненської міської ради від Партії регіонів Богдану Староконю, Юрію Кулішову, Олександру Чупете, Максим Симонову, Миколі Костенку, які допомогли організувати поїздку на цю конференцію.

Марина ГРИЦАЄНКО
учениця гімназії «Софія».

 

п'ятниця, 01 Листопада 2013 13:44 | Переглядів: 574

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]