Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Дніпрорудненські школярі з новою їдальнею

У приміщенні Дніпрорудненської ЗОШ І-ІІ ст. гамірно і людно, вчителі, учні та батьки святково вбрані, на їх обличчях радість і невеличке хвилювання. Вони зустрічають гостей і проводять їх у зал, завершують останню підготовку до заходу… І ось урочистий момент настав. У залі всі завмирають, розпочинається свято. Звучать такі довгоочікувані слова: «Сьогодні ми відкриваємо нову їдальню!» і всі присутні не приховують своїх радісних емоцій, аплодують та щиро посміхаються, вітаючи один одного з цією визначною подією.

На це чудове свято завітали такі поважні гості: заступник директора Департаменту освіти ОДА Віктор Захарчук, голова районної ради Денис Калінін, голова райдержадміністрації Сергій Джуган, помічник народного депутата України Володимира Бандурова Валерій Кошеленко, Дніпрорудненський міський голова Євген Матвєєв, Балківський сільський голова Марія Радченко, директор будівельної компанії ТОВ «Промбудсервіс» Олег Кожевніков, голова громадського об’єднання підприємців міста Дніпрорудне «Солідарність» Ігор Тронь, а також будівельників, які протягом кількох місяців старанно працювали, аби діти могли снідати та обідати у затишному, привітному та зручному приміщенні.

Запрошені гості привітали педагогічний колектив, учнів, батьків з цією важливою для школи, громади, Дніпрорудного подією.

- Відкриття шкільної їдальні, - це один з чергових об’єктів реалізації Державної програми економічного розвитку, втілення у життя нових соціальних ініціатив Президента України на території району. Ми не зупиняємось на цьому, продовжуємо роботу по будівництву інших об’єктів, будемо робити все для створення комфортних умов життя і навчання для нашого підростаючого покоління, - наголосив Сергій Джуган.

Директор школи Любов Семенівна Прінь щиро раділа, що такий значний об’єкт був збудований за досить короткий термін, і від усієї душі дякувала кожному, хто долучився до будівництва:

- З травня цього року і до 1 листопада, стільки тривало будівництво, ми з захопленням спостерігали як на очах «росте» наша нова їдальня. Це велика заслуга небайдужих людей - спонсорів та злагодженої команди будівельників. Основні роботи провели будівельна компанія ТОВ «Промбудсервіс» при сприянні ЗАТ «ЗЗРК» і спонсорської допомоги підприємців міста. Щиро вдячна всім, хто підтримав цю хорошу справу, подарував дітям радість і комфорт. Тепер всі наші учні, а їх у школі навчається 118 чоловік, зможуть харчуватися одночасно, так як їдальня розрахована на 120 місць. Наші діти харчуються два рази на день: сніданок оплачують батьки, обід – за рахунок районного бюджету (6 грн. на 1 дитину). Штат нової їдальні складатиметься з трьох чоловік, з яких два - кухарі.

Після привітань розпочалася інша важлива частина свята – урочисте перерізування стрічки. Честь відкрити нову їдальня випала кращим учням школи за участю представників районного керівництва, будівельників і спонсорів.

Далі настоятель Святоуспенського храму Сергій Кляхін освятив приміщення нової їдальні, дітей, вчителів та гостей закладу.

Для почесних гостей свята була проведена екскурсія по навчальному закладу. Вони ознайомилися з новими, відремонтованими приміщеннями школи, матеріально-технічною базою, оглянули автономну шкільну котельню.

Через декілька тижнів адміністрація школи отримає декларацію про готовність будівництва шкільної їдальні, будуть затверджені додаткові ліміти та деякі необхідні документи щодо її повноцінного відкриття і тоді діти почнуть харчуватися. Але 11 листопада, коли школярі повернуться на навчання з канікул, їх чекає приємний сюрприз – святковий сніданок у новій їдальні. Бажаємо педагогічному колективу та школярам Дніпрорудненської ЗОШ І-ІІ ст. здоров’я, натхнення, та завжди смачних і корисних сніданків та обідів.

 

 

середа, 06 Листопада 2013 15:38 | Переглядів: 815

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]