Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко позитивно оцінив підсумки зустрічі з Президентом України Віктором Януковичем

8 листопада відбулася зустріч Президента України Віктора Януковича та голови облдержадміністрації Олександра Пеклушенка. Під час розмови йшлося про найважливіші питання соціально-економічного розвитку Запорізької області. Зустріч з Президентом - це завжди серйозний іспит для будь-якого голови облдержадміністрації. Сьогодні ми обговорили кілька основних питань. По-перше - це реальний сектор економіки. Президент України Віктор Янукович пройшовся по кожному великому підприємству, висловив свою точку зору і дав конкретні доручення. У цьому ж зв'язку Віктор Федорович розглянув питання малого та середнього бізнесу. Президент чітко поставив завдання - малий та середній бізнес - це привілейована частина реального сектору економіки.

Друге питання, яке ми обговорювали - це агропромисловий комплекс. Запорізька область цього року досягла гарних результатів у цій сфері. Ми посідаємо друге місце в країні за темпами приросту. Президент поставив завдання – орієнтуватися на малий і середній фермерський сегмент в аграрному бізнесі. Земля повинна стати не стільки джерелом багатства, але і територією проживання третини населення регіону. А робочі місця, інфраструктура, школи, лікарні - все це є прерогативою роботи місцевої влади.

Крім того, на зустрічі були підняті соціальні питання: реформи охорони здоров'я та соціальної сфери. Віктор Янукович детально цікавився, як проходить імплементація соціальних працівників з урахуванням поставлених ним завдань на останньому засіданні Ради регіонів.

На моє запитання: «Що буде з мостами ?», - Президент сказав чітко і однозначно: «Олександр Миколайович, передай своїм землякам, що наступного року ми мости закінчимо і запустимо», - поділився враженнями від зустрічі з Президентом Олександр Пеклушенко.

 

Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

понеділок, 11 Листопада 2013 08:12 | Переглядів: 519

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]