Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Президент: Україна стає більш міцною, більш об’єднаною

Президент України Віктор Янукович провів зустріч з діячами культури та мистецтв, під час якої обговорювалися стратегічні питання розвитку держави у різних напрямках. Так, Голова держави зазначив, що реалізація євроінтеграційних прагнень України сприятиме підвищенню рівня життя в нашій державі.

- Мета європейської інтеграції - досягти по всіх параметрах кращих результатів: в економіці, в соціальній сфері, в якості життя, в медичній справі, в освіті, - сказав Глава держави.

- Питання євроінтеграції - це наше домашнє завдання. Ми повинні перебудувати країну таким чином, щоб вона відповідала кращим критеріям якості життя, які сьогодні є в світі. Ми їх повинні визначити і ми повинні до них прагнути, - наголосив Віктор Янукович.

За його словами, механізмом досягнення цього є реалізація реформ у різних сферах.

- Ми повинні закласти основу реформування відповідних напрямків життєдіяльності нашої країни, - сказав Президент, зауваживши, що модернізація має відбуватися постійно.

Зокрема, Віктор Янукович зупинився на питаннях, що сьогодні особливо турбують суспільство.

Так, Президент наголосив на необхідності відновлення та розбудови мережі автомобільних доріг у нашій державі: «Нам треба деякі дороги будувати зовсім нові, нові шляхи. Але поки що ті шляхи старі, які є, нам треба покращити і привести їх в належний стан. А потім ми будемо будувати нові шляхи».

Особливу увагу, за словами Віктора Януковича, слід приділити будівництву нових автошляхів місцевого значення. На його переконання, механізмом вирішення цієї проблеми стане реалізація Програми будівництва місцевих доріг на 2014 рік.

Також голова держави торкнувся теми формування ціни на газ для населення.

Вимоги Міжнародного валютного фонду щодо підвищення цін на природний газ для населення за жодних обставин не можуть бути сприйняті. На цьому Президент наголосив особливо: «Вимоги МВФ щодо підвищення цін на газ для населення за жодних обставин не будуть сприйняті. Ми ніколи не допустимо кроків, від яких будуть страждати люди і які негативним чином вплинуть на матеріальний стан населення».

 

Підготовлено за матеріалами прес-служби Президента

 

понеділок, 11 Листопада 2013 15:16 | Переглядів: 540

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]