Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Ставка — на якість

Яку олію ми споживаємо? Чи якісний майонез та гірчиця на прилавках магазинів? Як працює підприємство з виробництва цих харчових продуктів? Чи є попит на них і як з робочими місцями, виплатою заробітної плати? Наскільки легалізовано всі фінансові операції? Яка роль ТОВ «Оліс ЛТД» у розвитку Василівки, жителі якої часто скаржаться на сморід, що йде від підприємства? Ці питання цікавили керівників району та міста у ході робочої поїздки на завод.

ТОВ фірма "ОЛІС ЛТД" заснована в 1996 році. Вид діяльності компанії — виробництво майонезу, соняшникової олії, кетчупів, оцту та гірчиці. Фірма приділяє виняткову увагу якості своєї продукції у поєднанні з оптимальною ціновою політикою. Завдяки постійній модернізації, збільшенню обсягів виробництва, контролю за якістю та грамотному підходу до вирішення виробничих проблем, "ОЛІС" є одним з найбільших виробників майонезу в Україні.

Голова РДА Сергій Джуган, голова райради Денис Калінін та мер Василівки Сергій Лобинцев ознайомилися з процесом виробництва продукції. Оглянули технологічні лінії, зустрілися з керівником підприємства Геннадієм Гришиним, колективом, поцікавилися про нинішній стан та перспективи розвитку. Геннадій Валентинович розповідає:

— Найперше, на що хочу звернути вашу увагу, те, що в основі процесу виробництва — суворий контроль за якістю продукції на всіх етапах. Використовуємо тільки натуральні інгредієнти без застосування консервантів. Продукція виготовляється на новітньому європейському обладнанні, повністю відповідає державним стандартам і має всі необхідні сертифікати. Особлива увага — смаковим і якісним характеристикам. І я сьогодні з гордістю говорю: олія "ОЛІС" за якістю не поступається олії усіх інших виробників в Україні. Реалізовуємо продукцію оптом і в роздріб, через мережу дистриб'юторів. Майже в кожному магазині району є наш товар. Схвальні відгуки споживачів, які відзначають зручне фасування і належний смак. Експортуємо по всій Україні, а також до Білорусії, Грузії, Узбекистану, Росії…

У колективі — 65 працівників. Всі дружні, відповідальні. З такими людьми можна зробити багато. На підприємстві створені всі умови, щоб кожен працівник мав можливість своєчасно і добре виконувати свою роботу, був зацікавлений у виробництві якісної продукції. Наразі підприємство тимчасово не працює на повну потужність — велика поломка, але вже незабаром наладимо виробництво.

Данило Безруков

 

 

вівторок, 12 Листопада 2013 11:04 | Переглядів: 784

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]