Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Працівників сільського господарства привітали з професійним святом

Напередодні відзначення Дня працівників сільського господарства в обласній філармонії відбулися урочистості. Працівників галузі привітали голова обласної державної адміністрації Олександр Пеклушенко, голова облради Віктор Межейко, Запорізький міський голова Олександр Сін.

- Без перебільшень, неможливо переоцінити вашу роботу, від якої залежить добробут і здоров’я людей. Ваша любов до землі дозволила зробити головне - зберегти аграрний потенціал Запорізького краю. Ми усвідомлюємо, як непросто працювати в умовах ризикованого землеробства, балансувати між реальною роботою та вимогами посадовців. Однак, запевняю, агропромисловий сектор був, є і буде пріоритетним для всіх гілок влади, - наголосив Олександр Пеклушенко.

Також очільник регіону повідомив, що обласна влада створює умови для розвитку середніх і малих фермерських господарств. Серед резервів, які поки що не використані повною мірою, – галузі тваринництва та рослинництва.

Крім того, Олександр Пеклушенко поділився з присутніми інформацією про те, що завтра область планує відвідати Президент України Віктор Янукович.

- Серед стратегічних питань та доручень, які вже погоджені з керівником країни – фінансування будівництва гуртового ринку та державна підтримка відновлення та розвитку меліораційних мереж області, - повідомив голова облдержадміністрації.

З нагоди професійного свята Олександр Пеклушенко вручив нагороди, відзнаки, грамоти та подяки кращим працівникам та ветеранам сільського господарства.

 

Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

 

 

середа, 13 Листопада 2013 15:06 | Переглядів: 520

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]