Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Шановні працівники радіо, телебачення і зв’язку!

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення і зв’язку! Від вашої щоденної клопіткої роботи залежить на скільки поінформованим та свідомим буде наше суспільство. Адже саме вільні та незалежні засоби масової інформації сприяють впровадженню принципів демократії в Україні. А свобода слова – це важливіший здобуток будь-якої демократичної країни.

Продовжуючи кращі традиції, працюючи натхненно і самовіддано, працівники радіо і телебачення, завжди знаходяться на передових позиціях розбудови вітчизняного інформаційного простору, в авангарді соціально-політичного і економічного життя країни. Найголовнішими показниками Вашої роботи є відповідальне і творче ставлення до справи, стабільність і динамічність.

Сьогодні в житті держави і в житті кожної людини роль електронних засобів масової інформації і зв'язку стрімко росте. Розвиток засобів комунікації і інформаційних технологій, телебачення і радіо – невід'ємна складова нашого часу. Без них неможливий суспільний прогрес, економічне зростання, просування до європейських і світових стандартів розвитку суспільства.

Бажаю усім працівникам радіо, телебачення і зв’язку професійного зросту, невичерпної енергії, геніальних творчих ідей та втілення їх у життя.

Денис КАЛІНІН
голова районної ради

 

п'ятниця, 15 Листопада 2013 08:24 | Переглядів: 869

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]