Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Від діда — до сина

Добросовісна, самовіддана, чесна праця на землі — цим живуть сільчани… У свою важливу, важку та таку необхідну для країни справу вони вкладають серця, моральні і фізичні сили, аби навесні обробити поле, засіяти зерном, доглядати й плекати поки не достигне під пекучим літнім сонцем, а потім помилуватися налитим колосом, зібрати врожай і восени радіти золотим насипам у коморах... І так із року в рік…Цим живе і тракторист-машиніст ТОВ "Промінь" Григорій Васильович Змієвський, якого у Скельках шанують і цінують як відповідального у роботі, щирого у стосунках. Тож його трудові заслуги і старання відзначені Грамотою обласної державної адміністрації.

Народився і виріс Григорій Васильович у Шевченках. Професію слюсаря здобув у Запоріжжі. На заводі «Комунар» розпочав трудовий шлях.

У 1980 році переїхав з сім'єю до Скельок. Виховав двох синів — Сергія та Василя. До речі, ім'я Василь у родині шанують, тож меншого сина назвав на честь його дідів і прадіда.

У колгоспі «Зоря комунізму» Григорій Змієвський працював шофером. Не так давно довелося знову вчитися, тільки вже на тракториста.

— Від Центру зайнятості направили на навчання до Василівського профліцею, тож я вчився вже утретє, — посміхається Григорій Васильович. — Отримавши ще одну професію, працюю у ТОВ "Промінь" трактористом-машиністом. Колектив у нас хороший, дружний, а минулого року син Василь приєднався до нашого гурту.

Колеги жартують, що син з батьком змагаються між собою, один одному не дають розслабитися. Здорова конкуренція і допомагає їм бути незамінними робітниками.

Свої досягнення і відзнаки Григорій Васильович сприймає скромно і з посмішкою, бо головне для нього — поставлена мета, шлях до її досягнення і, звичайно, відмінний результат на благо процвітання господарства, села, рідного краю…

 

п'ятниця, 15 Листопада 2013 14:28 | Переглядів: 584

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]