Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Люди - клад!

Успішний результат — запорука кропіткої роботи дружної команди наполегливих, відданих та відповідальних трударів. Саме такі люди складають злагоджений колектив ПОП "Агровиробнича фірма ім. Чапаєва". Завдяки їхній добросовісній і важкій праці, любові до землі, а також завдяки умілому, оптимістичному й відкритому душею керівнику Володимиру Стражнику "Чапаї", незважаючи на несприятливі погодні та ринкові умови, стабільно тримають репутацію одного з найбільш успішних господарств.За успіхами й досягненнями — щоденна праця трудівників, сенс їх життя, те, що дарує їм радість і усвідомлення себе частиною чогось величного.

Такі романтичні настрої, мрії про золоті поля пшениці… у багатьох "чапаєвців" сформувалися ще в дитинстві, коли батьки брали з собою на жнива своїх синів, коли давали їм потриматися за кермо і скосити перші колоски пшениці...

— Мій тато все життя пропрацював механізатором, тож з шести років я залюбки їздив з ним на комбайні. І то було найбільше задоволення, — згадує свій перший трудовий досвід тракторист-машиніст Іван Жиленко. — Тож коли обирав ким стати — не вагався! Пішов стежками свого батька.

Іван Васильович народився у с. Привілля Херсонської області. Після армії працював різноробочим у місцевому колгоспі, а потім переїхав до мальовничої Малої Білозерки. На таврійських полях продовжив трудитися вже у складі колективу колгоспу ім. Чапаєва. І ще більше полюбив цю нелегку справу.

За кермом комбайна з дитинства уявляв себе і тракторист-машиніст Андрій Вовк:

— Любов до праці прищеплювали ще у школі, коли всім класом трудилися у шкільній польовій бригаді. З 14 років був помічником комбайнера, залюбки допомагав і з цікавістю дивився на золоті поля, милувався і мріяв про майбутнє. Став професійним водієм і певний час працював у колгоспі ім. Калініна, а після служби в армії — у колгосп ім. Чапаєва.

Свій трудовий шлях водій Юрій Коробка теж обрав зі шкільної парти. Закінчивши школу, хлопець отримав не лише атестат про повну середню освіту, а й професію "тракторист" та водійське посвідчення. Будучи підготовленим теоретично, з легкістю використовував надбанні знання на практиці — у колгоспі "Дружба", а згодом і в ПОП "Агровиробнича фірма ім. Чапаєва".

Юрій Михайлович все своє життя присвятив водійській справі, тож без керма себе не уявляє. До роботи відноситься з обов'язком та відданістю, його цінують, на нього рівняється молодь.

Не поступаються чоловікам у працелюбності й жінки. Так, вже більше семи років тут відповідально трудиться Ірина Скорбич. Хоча спочатку жінка бачила себе на педагогічній ниві, і певний час працювала у місцевому дитячому садку. Про те, що пов'яже своє життя з сільським господарством, навіть не уявляла, незважаючи на те, що, тато працював механізатором а мама в будівельній бригаді. Та доля розпорядилася інакше. Спочатку Ірина працювала обліковцем в тракторній бригаді, а через кілька років їй довірили особливу посаду —завідуючої током. Про свій вибір не жалкує і радіє, що трудиться у хорошому колективі.

Своєю дружною й працьовитою командою щиро пишається керівник Володимир Стражник, бо всі трудівники — як одна велика родина, як єдиний механізм, де кожен — важливий, потрібний, незамінний…

А от про цьогорічний урожай Володимир Євгенійович говорить неохоче:

— Невтішний рік, як і сам урожай, а особливо ціна на сільгосппродукцію. Не порадували наш край і дощі, опадів випало всього 210 мм, а цього мало, щоб отримати бажані результати. Проте, ми не впадаємо у відчай, життя іде, робота продовжується, тож віримо лише у краще і сподіваємося, що наступного року ситуація зміниться.

З нагоди Дня працівників сільського господарства від усієї душі вітаю всіх, хто віддано працює у цій важливій, нелегкій і необхідній галузі, забезпечує наш район, свою сім’ю. Велика вдячність за довіру всім пайовикам господарства, низький уклін ветеранам-чапаєвцям. Бажаю вам міцного здоров'я, злагоди, миру й достатку! Щастя, стабільності, здійснення мрій!

Анна ШАПОВАЛОВА

 

п'ятниця, 15 Листопада 2013 14:35 | Переглядів: 696

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]