Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

"Як здорово, що ми тут сьогодні зібралися..."

Коли наш Балківський сільський голова Марія Радченко оголосила суботник і колектив сільської ради приготувався до благоустрою прилеглої території дитячого садка (висадка кущів і дерев), який в недалекому майбутньому прийме своїх перших вихованців після тривалої перерви, ніхто і уявити не міг, що буде стільки бажаючих долучитися до цієї благородної справи.

За день до суботника посильну допомогу надали наші постійні спонсори і помічники: Галина Володимирівна Сохань завезла два причепи перегною, Іван Рафаїлович Лебедєв розорав територію, а Микола Миколайович Лисенко її спланував. Богдан Васильович Бусько завіз чорнозем, а Володимир Васильович та Василь Володимирович Анакіни підготували котловани під висадку дерев.

Вранці, прийшовши до садка, ми побачили стільки наших небайдужих жителів відгукнулися на прохання допомогти, і, чесне слово, душа заспівала. Погода не особливо радувала, був густий туман і дуже сиро, але це ніяк не вплинуло на ентузіазм тих, хто дійсно прийшов залишити свій слід в історії благоустрою села.

Робота знайшлася всім: одні носили перегній, інші садили дерева, треті поливали. І до обіду практично все зробили.

Коли завершився суботник, і, дивлячись вже на посаджений березовий гай, хвойну алею, клени, горобину, дуби, гортензію, нас переповнювали гордість за дружних жителів, радість за оживаючий об'єкт і почуття задоволеності від виконаної роботи. Найголовніше, що кожен посадив дерево, і,  можливо через багато років, наші батьки, будучи вже у літах, прийдуть зі своїми онуками до дитячого садка і скажуть: "Як здорово, що всі ми тут колись зібралися…".

Марія Іванівна разом з своїм колективом щиро дякували батькам, КП "Добробут", працівникам центру зайнятості, колективу дитсадка "Сонечко", підприємцям, усім, хто відгукнувся і допоміг.

Ірина Щербань

 

 

 

понеділок, 18 Листопада 2013 14:49 | Переглядів: 647

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]