Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Дарують тепло

У Тополинській ЗОШ активно працює волонтерський загін "Крок назустріч", де задіяні учні 9-11 класів. Керує загоном молода, енергійна вчителька Тетяна Білокриницька. Без волонтерів у селі не обходиться жоден захід. Взимку діти на подвір'ях одиноких престарілих пенсіонерів розчищають від снігу доріжки. Навесні, влітку та восени -білують дерева, прибирають опале листя тощо.

Ось і цієї осені під час акції "Трудовий десант" учні попрацювали на присадибних ділянках у ветеранів-пенсіонерів П.Н. Плюйко, Г.П. Соляник, І.С. Денисенко. Дякуючи волонтерам, територія навколо обеліска та пам'ятника загиблим воїнам упорядкована. На день людей похилого віку діти завжди вітають одиноких ветеранів війни, учасників бойових дій. І це не просто вітальні листівки і квіти, а ще й невеличкі концерти з піснями і віршами.

У День 70-річчя визволення села, юні волонтери відвідали кожного ветерана з подарунками — комплектами постільної білизни та квітами. Похилий вік вже не дозволяє цим літнім людям прийти у клуб чи до школи, то ж вони були щиро вдячні за таку увагу і турботу. За те, що молоде поко-ління вшановує історію рідного краю, країни і тих, хто колись її творив.

Підтримує волонтерів і допомагає їм у їхній благородній справі керівник ПОП АФ "Злагода", депутат облради Катерина Луценко. Вона часто виступає спонсором волонтерських заходів і ніколи не відмовляє ветеранській організації села у її потребах.

Від імені усіх ветеранів села висловлюю щиру подяку волонтерському загону "Крок назустріч", усім, хто допомагає цим дітям творити добро, піклуватися про ветеранське покоління, яке заслужило на тепло і людяність від кожного з нас.

Здоров'я усім і мирного неба над головою! Пам'ятайте, до волонтерської роботи може долучитися будь-хто. При цьому ви не лише багато можете зробити для когось, а ще й отримати для себе нових друзів, нові знання, моральне задоволення, сенс життя, корисний досвід і головне — можливість дарувати людям радість.

Валентина Плюйко
голова ветеранської організації села

 

 

 

 

понеділок, 18 Листопада 2013 16:41 | Переглядів: 630

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]