Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Соціальна сфера регіону потребує комплексного та системного підходу

У рамках робочої поїздки Президента України Віктора Януковича до Запорізької області регіон відвідала Міністр соціальної політики України Наталія Королевська. Заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Гамов обговорив з високопосадовцем стратегічні соціальні питання розвитку Запорізького краю.

Зокрема, йшлося про виплату заробітної плати, соціальне страхування, пенсійне забезпечення та надання адресної допомоги найбільш уразливим верствам населення.

Заступник голови облдержадміністрації поінформував Міністра про роботу, яка триває в області у напрямку легалізації зайнятості, створення нових робочих місць. Так, у жовтні проведено місячник добровільної легалізації зайнятості. Заходи місячника були спрямовані на проведення роз’яснювальної роботи серед роботодавців та найманих працівників щодо необхідності належного оформлення трудових відносин, налагодження плідної співпраці влади та бізнес-структур, дотримання законних прав та інтересів громадян і суб’єктів господарювання.

Коментуючи проведену роботу, Урядовець наголосила на тому, що Президент України поставив завдання – до кінця року виплатити всі заборгованості бюджету в соціальній сфері, житлово-комунальному господарстві та із заробітної плати, тож робота обласної влади над цими питаннями має бути комплексною, системною і щоденною.

Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

вівторок, 19 Листопада 2013 13:07 | Переглядів: 519

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]