Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Є де займатися боксом!

Сьогодні, на виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» щодо перших результатів забезпечення в регіонах збереження та розширення мережі позашкільних навчальних закладів і популяризації здорового способу життя, у Дніпрорудненській школі «Талант» було урочисто відкрито тренувальну боксерську залу.

В заході взяли участь голова районної ради Денис Калінін, заступник голови райдержадміністрації Любов Ханенко, Дніпрорудненський міський голова Євген Матвєєв, юні спортсмени на чолі з тренером Андрієм Захаровим, учні школи та їхні батьки. У школі гуртківцям було виділено площі для проведення тренувань. Силами батьків, колективу й самих дітей приміщення було переобладнано, проведено ремонт, встановлено боксерський ринг. Тренує дітей Захаров Андрій Миколайович, який водночас є головою громадської організації «Міська організація боксу». За час роботи гуртка в секції займалися більше 300 вихованців. Сьогодні секцію відвідують 30 дітей. Вихованці брали участь у змаганнях різних рівнів та неодноразово ставали їх переможцями. Так, на Чемпіонаті України з боксу серед школярів, який проходив з 22 по 28 квітня у м.Чернівці, переможцем (1 місце у ваговій категорії 56 кг) став Станіслав Степанов, учень 8-А класу Балківської ЗОШ I-III ст.

Вітаючи присутніх, Денис Калінін наголосив, що районна влада, хоча й повільно, але впевнено вирішує завдання, визначені Президентом України. «І сьогоднішній захід – яскравий доказ цього. Ми не тільки повністю зберегли мережу позашкільних закладів району, але й розширюємо її, знаходимо оптимальні та дієві форми залучення якомога більшої кількості учнівської молоді до різноманітних секцій та гуртків». Також голова райради підкреслив, що в цьому році стипендіатами районної ради стали не переможці предметних олімпіад, а саме спортсмени.

Любов Ханенко, Євген Матвєєв та інші гості свята також привітали майбутніх переможців спортивних змагань та їхнього тренера з тим, що в них з’явилася постійна база для занять. Зазначили, що «сфера позашкільної освіти перебуває на важливому етапі свого розвитку. 2013 рік за ініціативи Президента України проголошено Роком дитячої творчості, який проводиться з метою сприяння забезпеченню освітньо - культурних потреб дітей, створення умов для їх творчого , інтелектуального, духовного та фізичного розвитку, виявлення та підтримки талановитих та обдарованих дітей. Нашим спільним завданням є те, щоб якомога більше дітей залучити до організованого змістовного дозвілля».

Керівники району та міста висловили подяку директору школи Олені Здор, батькам і всім небайдужим за допомогу у спорудженні рингу, ремонті залу. Побажали спортивних досягнень на змаганнях всіх рівнів.

Право перерізати символічну стрічку надали самим юним вихованцям секції. А потім всі учасники урочистостей перетворилися на глядачів та вболівальників, бо мали змогу спостерігати показові виступи боксерів різних вагових категорій.

 

 

 

 

вівторок, 19 Листопада 2013 16:38 | Переглядів: 608

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]