Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Відбулась сесія районної ради!

Сьогодні відбулося засідання двадцять девʼятої сесії районної ради шостого скликання. В роботі сесії взяли участь  заступники голови районної державної адміністрації, керівники органів місцевого самоврядування району, депутати місцевих рад, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, органів виконавчої влади району.

На засідання сесії прибуло 20 депутатів районної ради. Депутати одноголосно підтримали запропоновану чергу денну та приступили до розгляду сесійних питань. Першим блоком розглядались бюджетні питання. З питань «Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 9 місяців 2013 року», «Про внесення змін до бюджетних призначень» та «Про внесення змін та доповнень в рішення районної ради від 28.12.2012 №5 “Про районний бюджет на 2013 рік” доповідала начальник управління фінансів райдержадміністрації Кривуля В.В. Доповідачем озвучені основні показники по виконанню районного бюджету за 9 місяців, зміни до видаткової частини районного бюджету та інше.

Наступним розглядався соціальний блок питань.

В звʼязку з необхідністю підтримки хворих на туберкульоз шляхом надання соціальної допомоги (продуктовими наборами) на період їх амбулаторного лікування за рахунок коштів районного бюджету депутатами одноголосно підтримано Програму соціальної підтримки хворих на туберкульоз у Василівському районі на 2014 рік. З даного питання доповідала Савран З.В. – начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

Директор КУ “Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)” ВРРЗО Живиця В.К. ознайомив депутатів із змінами до Положення про районну комісію з питань звільнення громадян від сплати за соціальне обслуговування, затвердженого рішенням районної ради від 24.06.2011 № 10.

Керуючий справами виконавчого апарату районної ради доповів присутнім про зміни у складі районної комісії з питань поновлення прав реабілітованих, що відбулись в звʼязку з кадровими змінами. Також, наголосив депутатському корпусу про необхідність звітування про свою роботу перед виборцями відповідного виборчого округу, об'єднаннями громадян. В результаті депутатами прийнято рішення «Про звіти перед виборцями депутатів Василівської районної ради шостого скликання за 2013 рік».

Останнімрозглядалось питання «Про перейменування комунального підприємства «Василівська профдезінфекція» Запорізької обласної ради та затвердження нової редакції статуту». Доповідала - головний спеціаліст відділу організаційно-правової роботи виконавчого апарату районної ради Супрун В.О.

В звʼязку з попереднім розглядом частини питань на засіданні постійних комісій районної ради, решту питань депутати прийняли пакетним голосуванням без обговорення.

Загалом депутатами районної ради розглянуто 16 питань черги денної, що отримали одноголосну підтримку депутатів.

 

 

 

п'ятниця, 22 Листопада 2013 13:22 | Переглядів: 571

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]