Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Звернення фракції Партії регіонів

Фракція Партії регіонів у Василівській районній раді висловлює свою повну і всебічну підтримку євроінтеграційного курсу Президента України Віктора Януковича та підтримує його звернення до Українського народу. Першочерговим завданням на цьому нелегкому шляху завжди були і є захист НАЦІОНАЛЬНИХ ІНТЕРЕСІВ, ІНТЕРЕСІВ СУСПІЛЬСТВА І КОЖНОГО ГРОМАДЯНИНА.

Головним орієнтиром євроінтеграційного процесу ми вважаємо створення оптимальних зовнішньополітичних умов для подальшої модернізації всіх сфер суспільного життя, підвищення конкурентоспроможності вітчизняної економіки, стандартів життя громадян України.

Залишаючись переконаними щодо БЕЗАЛЬТЕРАНТИВНОСТІ євроінтеграційного шляху України, вважаємо підписання Угоди про асоціацію з ЄС без урахування гарантій її економічної безпеки, достатньої мінімізації економічних ризиків та загроз передчасною.

За своїм геополітичним положенням, багатовіковими культурно - історичними традиціями і світоглядом громадян УКРАЇНА ЗАВЖДИ БУЛА, Є І БУДЕ ЗАЛИШАТИСЯ невід'ємною частиною ЄВРОПЕЙСЬКОЇ СПІЛЬНОТИ, надійним партнером в солідарній справі розвитку демократичної Європи, створенні ефективної і збалансованої системи загальноєвропейської безпеки. Закликаємо опозиційних політиків підпорядкувати власні інтереси інтересам національно - державним, не спекулювати на ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНІЙ ТЕМАТИЦІ. ЗАРАДИ КРАЇНИ І БЛАГОПОЛУЧЧЯ ЇЇ ГРОМАДЯН. ЗАРАДИ ЄВРОПЕЙСЬКОГО МАЙБУТНЬОГО УКРАЇНИ.

Фракція ПР Василівської районної ради

 

вівторок, 26 Листопада 2013 17:40 | Переглядів: 487

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]