Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Область готується до новорічних та різдвяних свят

Розпорядженням голови обласної державної адміністрації затверджено заходи щодо проведення в області Дня Святого Миколая, новорічних і різдвяних свят для дітей та людей похилого віку. Так, відкриття обласної новорічної ялинки для дітей пільгових категорій відбудеться у Запорізькому державному цирку 24 грудня.

Традиційно до Дня Святого Миколая, Нового року та Різдва будуть підготовлені подарунки для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які перебувають у притулку, центрах соціально-психологічної реабілітації, дітей-інвалідів, дітей з багатодітних і малозабезпечених сімей та інших пільгових категорій.

Протягом грудня - січня в містах обласного значення та районних центрах заплановано проведення святкових концертів, обрядових вистав, театральних постановок та інших святкових дійств. Для дітей, які перебувають у лікувальних та інтернатних спеціалізованих закладах, будуть організовані виїзні святкові заходи.

Навчальні заклади мають потурбуватися про зайнятість та організацію змістовного відпочинку дітей та учнів у канікулярний період, зокрема, провести святкові концерти, карнавали, вистави, організувати відвідування учнями музеїв, бібліотек, театрів, екскурсії та туристичні поїздки.

У передсвятковий та святковий періоди додасться роботи рятувальникам та правоохоронцям. Повинні бути проведені перевірки додержання вимог протипожежної безпеки в місцях проведення масових заходів за участю дітей, перевірки суб’єктів господарювання, які мають ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва, торгівлі піротехнічними засобами з метою недопущення незаконного продажу піротехнічних засобів.

Під час організованих виїздів груп дітей до місць проведення святкових заходів працівники міліції мають забезпечити безпеку пересування та безкоштовний супровід транспортних засобів.

 Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

четвер, 28 Листопада 2013 08:46 | Переглядів: 541

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]