Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Колегіально вирішували актуальні питання

Сьогодні відбулось засідання колегії районної державної адміністрації. На засіданні колегії були присутні голови міських, селищної та сільських рад, керівники відділів та структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники територіальних органів центральних органів виконавчої влади, керівники підприємств, установ, організацій різних форм власності, представники засобів масової інформації.

До порядку денного засідання колегії райдержадміністрації було включено 5 питань для розгляду.

 З першого питання черги денної «Про заходи щодо усунення виявлених недоліків під час комплексної перевірки делегованих повноважень органів виконавчої влади виконавчим комітетом Широківської сільської ради Василівського району Запорізької області» доповів Широківський сільський голова А. Соколовський.

 Про стан кадрової роботи за січень-листопад 2013 року та підготовку кадрового резерву на посади державної служби в райдержадміністрації на 2014 рік поінформувала Ірина Лисенко начальник відділу з питань кадрової роботи апарату.

 По питанню порядку денного «Про роботу галузі тваринництва за 11 місяців поточного року та заходи щодо стабілізації та нарощування поголів’я худоби та птиці в господарствах району» поінформував заступник голови райдержадміністрації В.Зайцев .

 Про підведення підсумків щодо оздоровлення дітей в оздоровчих таборах та таборах відпочинку у 2013 році доповіла заступник голови райдержадміністрації Любов Ханенко.

 Згідно вимог Указу Президента України «Про заходи щодо забезпечення здійснення місцевими державними адміністраціями виконавчої влади на відповідній території» до порядку денного було включено питання «Про виконання плану роботи та стану справ у Василівському відділенні Токмацької об’єднаної державної податкової інспекції Запорізької області з метою здійснення державного контролю, покладеного на райдержадміністрацію» по даному питанню доповіла Наталія Солов'янова начальник Василівського відділення Токмацької об’єднаної державної податкової інспекції Запорізької області.

 Всі заплановані питання було ретельно розглянуто членами колегії, по чотирьох питання прийняті відповідні розпорядження голови райдержадміністрації.

п'ятниця, 06 Грудня 2013 18:09 | Переглядів: 550

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]